maandag 18 november 2013

Picture Perfect #4 Fall





Discopants! Dit was nog de tijd dat je tijdens het stappen een hemdje aan kon... Mijn outfit en daarbij mijn staptasje met inhoud.



Ijs! Dit is zo'n klein Hertog bakje. Zo heerlijk en ze zien er zo leuk uit.




Jammie! Ik was de laatste tijd vaak alleen thuis in de weekenden (en in de herfstvakantie) dus moest ik ook alleen eten. Alleen ik háát koken. Dus bij de Jumbo Foodmarket een verse Aziatische maaltijd gehaald en die onder het genot van een Corona opgegeten. Heerlijk en makkelijk. 



Ik ga bijna nooit in bad, maar als ik dan ga, ga ik goed. Bubbeltjes aan, limoenwater en een heerlijk broodje op de rand en een goed muziekje op. 



Ik liet jullie al weten dat ik een iPhone heb aangeschaft. Ben er zo onwijs blij mee en kan bijna niet meer zonder. Het enige nadeel vind ik de batterij die een stuk sneller leeg is dan bij mijn Blackberry, maar misschien dat ik nog zo'n klein batterijtje voor onderweg aanschaf waarmee je hem dan kan opladen.



Afgelopen maanden kocht ik deze twee prachtige kettingen (klik en klik) en ik ben er helemaal gek op. Hoe blij kan je worden van sieraden?


Soms heb je zo'n bui dat je jezelf gewoon echt even moet verwennen. Ik geef me daar altijd volledig aan over en verwen mezelf ook écht goed. Ik had onder andere deze heerlijke pareltjes bij de Hema gekocht. 


Mijn moeder en ik zijn allebei echt Stephen King fans en we hebben het boek Gevangen (Nederlandse vertaling van Under the Dome) allebei gelezen. Toen ik zag dat er een serie kwam van dat boek (zó goed) was ik ontzettend nieuwsgierig! Inmiddels heb ik het eerste seizoen in zijn geheel gezien met mijn ouders en ik moet eerlijk toegeven dat het naar mijn mening pas laat op gang kwam. Het nare sfeertje wat juist zo spannend is in het boek, is eigenlijk niet aanwezig geweest. Pas de laatste afleveringen vond ik het echt gaaf worden. Ben wel benieuwd naar seizoen twee!


Zoals ik al zei was ik in de herfstvakantie alleen thuis en ook al had ik zelf eigenlijk geen herfstvakantie, is mijn vriend veel langs geweest. Zo heeft hij onder andere heerlijk mosselen voor ons gekookt :) Met het kacheltje en wat kaarsjes was het gelijk heel gezellig. 


Van 1001extensions kreeg ik extensions thuis gestuurd. Hoewel ze in eerste instantie te lang waren, paste de kleur perfect en ze zaten goed. Leuk om uit te proberen in ieder geval.


De Mango body butter van The Body Shop bestond dit jaar 21 jaar en dus kon ik vorige maand (dacht ik...), omdat ik 21 jaar oud ben, op vertoon van mijn legitimatie een gratis mini meenemen in de winkel. Leuke actie! En heerlijke body butter...


Hoewel ik altijd gek ben op filmavondjes, vind ik de herfst en winter er helemaal perfect voor. Gordijntjes dicht, lekker onder de dekens kruipen en kaarsjes aan. Momenteel vind ik het helemaal heerlijk om bepaalde series weer terug te kijken, of zoals in het bovenstaande geval, Quentin Tarantino films. Die teksten, die muziek en die verhalen. Top!


Ik heb het momenteel ontzettend druk met mijn studie. Zo druk zelfs, dat ik zelfs op vrijdag- en zaterdagavonden achter mijn laptop zit met mijn aantekeningen op schoot. Ach, een beetje studeren kan geen kwaad ;)


Tijd om mijn kwasten weer eens te wassen! Helaas doe ik dat echt te weinig...



Een tijdje terug ben ik met mijn ouders en zus naar Antwerpen gegaan voor een ouderwets dagje shoppen. We wonen in Brabant en Antwerpen is dus helemaal niet zo ver weg, al gaan we er eigenlijk nooit heen. Toch is het echt een prachtige stad. Behalve het kleine beetje cultuur snuiven wat we hebben gedaan, hebben we ook veel geshopt. De shoplog komt waarschijnlijk deze week online!



Mijn papa vertelde dat er een hele mooie chocoladewinkel in Antwerpen zat, waar je zo naar binnen kan lopen en kan zien hoe ze de chocolade maken. Helaas waren ze toen wij er waren net gaan lunchen, maar er stonden allerlei leuke kunstwerken. Kiss a frog and get a prince? O nee, ik heb mijn prins al ;) En natuurlijk Mike Wazowski!

26 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke foto's allemaal!! :) Ik vind je discopants en die kettingen zo mooi!! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's en die eerste ketting heb ik ook! ( als die tenminste ook van de H&M komt haha )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hm, al dat lekker eten. Ik krijg er honger van! Je kettingen zien er weer prachtig uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke foto's! Mmm, mosselen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die body butter is zo fijn! Leuke foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt heerlijk gegeten, prachtige kettingen en die kikker is echt geweldig, alleen ik mis nog een app op je telefoon WHATSAPP?..!!! gebruik je die niet hihi Ik ben ook erg benieuwd naar seizoen 2 ,maar vond het wel een slecht einde van seizoen 1 van de serie under the dome.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha scherp! Ik gebruik inmiddels (of course!) wel whatsapp, maar toen ik de foto maakte was mijn mobiel nummer nog niet overgezet dus gebruikte hem nog niet om te bellen etc. Ik vond het einde op zich niet slecht, maar over het algemeen wel lichtelijk teleurgesteld in de serie. X

      Verwijderen
  7. Leuke foto's , vooral het eten, daar krijg ik watertanden van hihi. Liefs, Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke foto's! Ik vind je kettingen erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke foto's! Je kettingen zijn echt leuk :) En ik zou mijn kwasten ook nog eens moeten wassen, dit gebeurt echt te weinig..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik was mijn kwasten ook echt te weinig! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke overzicht. Als je het doet doe je het wel goed, in bad gaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je Blackberry ingeruild voor een Iphone!? ZONDE! Haha, nee, ligt eraan welke BB je had. Ik heb nu de Q10 en die is werkelijk fan-tas-tisch (behalve dat er nog steeds geen Instagram op zit, grmbl). Toetsjes om te typen en touchscreen voor de rest, heerlijk! Ik ben ook heel benieuwd naar Under the dome, maar misschien wil ik eigenlijk wel liever het boek lezen dan? Alhoewel beiden lezen/kijken ook kan natuurlijk :D.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha iedereen z'n ding ;) Ik had hiervoor de Blackberry Torch (ook met touchscreen en toetsenbord) en ik was er ook helemaal gek op. Ontzettend tevreden maar toen mijn abonnement afliep was ik toch toe aan iets nieuws. Vandaar de switch ;)
      O en het boek is echt aan te raden! Wel iets waar je even (of wat langer dan even) voor moet gaan zitten! X

      Verwijderen
  13. Oh wauw, wat een mooie kettingen! Leuk om te zien. x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die chocolaatjes van die HEMA zien er echt overheerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke foto's :D Prachtige ketting ook!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow, zijn die kunstwerken helemaal van chocola D: ?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben op dit moment het boek Gevangen aan het lezen, wat veel bladzijdes heeft dat boek zeg haha! Ik vind het wel een tof boek tot nu toe, ben benieuwd hoe het verder gaat aflopen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. gave kettingen
    en je hebt echt prachtig haar !

    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen