vrijdag 15 november 2013

Golden Rose City Style Mascara

In mijn Glossybox van oktober zat onder andere de Golden Rose City Style Mascara. Nu ik mijn holy grail mascara van de Sephora niet meer kan kopen (in Nederland in ieder geval) ben ik weer op zoek naar een nieuwe favoriet. Golden Rose ken ik wel van de prachtige flakie nagellakken die ze in hun collectie hebben, maar meer dan nagellak heb ik nooit van het merk geprobeerd. Ik was wel nieuwsgierig dus! Vandaag laat ik jullie zien wat ik van de City Style mascara vind en ik kan al verklappen dat ik héél erg onder de indruk ben, en dat zegt wat, want ik ben nogal obsessief als het om mijn wimpers gaat...


Volgens Glossybox is de City Style mascara "een innovatieve formule die de wimpers mega volume en lengte geeft. Het flexibele borsteltje krult, separeert en zorgt voor diep zwarte wimpers".

Het belangrijkste in een mascara vind ik het separeren. Volume kan ik eventueel zelf nog wel aanzetten door er een extra mascara bovenop te doen, maar de eerste mascara (en eventueel enige) móet er voor zorgen dat mijn wimpers niet gaan klonten en mooi gesepareerd zijn. Hier heb ik bijna een obsessie mee. Ik kan gerust drie keer terug gaan naar de spiegel om te checken of mijn wimpers echt niet geklonterd zijn. Dat er vooraf al wordt beloofd dat het borsteltje goed separeert, betekent in ieder geval dat er aandacht aan is besteed.



De mascara zit in een leuke en opvallende verpakking. Het borsteltje heeft zoals je ziet twee kanten, de "lange kant" voor volume en lengte en de "korte kant" om te krullen, separeren en om "mega volumed, ultra black lashes" mee te maken. Ikzelf ben van mening dat de lange kant ook al erg goed separeert dus ik gebruik de korte kant voor mijn onderste wimpers. Wat overigens naar mijn mening een goede toevoeging is aangezien ik altijd erg veel moeite heb met het niet gelijk onder kliederen van mijn wangen bij te grote borsteltjes.

Zonder en met mascara


Wauwie, deze mascara is geweldig! Not even kidding, ik vind dat mijn wimpers er onwijs mooi uitzien met de mascara. Ik heb geen wimpers die in klonten aan elkaar blijven plakken en dat zonder moeite bij het aanbrengen. Ook zien mijn wimpers er na één laagje al een stuk langer uit en ook het volume en de zwartheid vind ik al na één laagje voldoende. O en check de mooie wolken gereflecteerd in mijn oog ;) 

De Golden Rose City Style mascara is voor €11,95 online te koop.

Golden Rose City Style Mascara
Prijs: €11,95
Waar: Goldenshops.nl
Een mascara in een leuke, opvallende verpakking. Het borsteltje heeft twee verschillende kanten met verschillende functies en daarnaast goed te gebruiken voor de onderste wimpers. De mascara brengt moeiteloos prachtig aan en separeert de wimpers ontzettend goed. Daarnaast geeft het de wimpers volume en lengte. 

16 opmerkingen:

  1. Ik vind de mascara er heel goed uitzien!! :) Ik vind de verpakking ook erg leuk! Ikzelf gebruik de Maybelline Falsies Volume Express en die vind ik ook echt super! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is echt een mooie mascara die een goed resultaat geeft :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw hij separeert je wimper erg mooi, al vind ik de volume en zwartheid niet helemaal geweldig. Wel een mooie mascara waar je bijvoorbeeld met een andere mooi overheen kan gaan hihi. Goede en duidelijke review!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dat is een ok mascara. hij separeert je wimper erg mooi maar ik mis de volume. Ik vind de gele mascara van maybelline veel beter. Weet je welke ik bedoel?

    sorry, mijn nederlands is nog niet zo goed ;-) ik kom uit duitsland en woon nu in Utrecht

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er mooi uit ! Je wimpers zien er lang en vol uit, dus echt volume . liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, ontzettende mooie mascara! Ik zie
    geen klontjes en mooie volume! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er goed uit! Mooie wimpers heb je!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er erg mooi uit!

    Keep on bloggin',
    Summer

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij brengt inderdaad klontloos aan. Perfect voor een naturel look!

    Liefs,

    Maria

    PS: I'm back from my holiday!

    BeantwoordenVerwijderen