vrijdag 1 november 2013

Current Likes #8

 

Accessoire: Statement Ketting


In mijn Primark Shoplog liet ik onder andere deze prachtige ketting zien. Ik heb hem inmiddels enkele keren gedragen en ik ben er helemaal gek op. Deze ketting kan je outfit echt een boost geven en het is een echte eyecatcher. Hoewel ik mijn accessoires meestal als laatste toevoeg, ben ik bij deze ketting best in staat om mijn outfit er omheen te verzinnen.

Interiour: Glossybox Lades 


Ik heb al weer bijna twee jaar een abonnement op de Glossybox (vanaf het moment dat Glossybox naar Nederland kwam) en dat houdt in dat ik óntzettend veel Glossyboxen in mijn bezit heb. Ik geef ze hier en daar wel eens weg, heb enkelen in gebruik maar over het algemeen stapel ik ze op onder mijn bureau... Want wegdoen is ook weer zo wat hè? Onlangs heb ik er dit ladenkastje van gemaakt -via een DIY op internet- en ik ben er helemaal happy mee. Het is dat ik geen ruimte heb voor meer, anders had ik er zo nog wat gemaakt. Binnenkort waarschijnlijk een blogpost met hoe ik deze heb gemaakt!

Expositie: Pixar 25 Years of Animation


Een paar weken terug zijn mijn vriend en ik naar de Pixar Expositie in de Amsterdam Expo gegaan (inmiddels weer vertrokken) en ik vond het echt onwijs gaaf. Helaas mochten er binnen geen foto's gemaakt worden maar ik kan in ieder geval vertellen dat er ontzettend veel schetsen, schilderijen en moodboards hingen van alle Pixar animatie films. Er werd ook een lange documentaire gedraaid met de geschiedenis van Pixar. Achteraf had ik ook gelijk weer zin om alle films van Pixar te gaan kijken. Binnenkort maar even een marathon plannen?

Music: Prism & Nothing Was The Same


Deze Current Likes bevat wat minder beauty en fashion en wat meer muziek en films. De laatste tijd luister ik heel veel naar de nieuwe albums van Katy Perry en Drake. Prism van Katy Perry bevat onwijs veel leuke meezing nummers (Roar is een echt ik-zit-alleen-in-de-auto-en-niemand-ziet-of-hoort-me-nummer) en ik begin het album steeds leuker te vinden. Nothing was the Same van Drake (klik voor mijn favorieten) is echt ontzettend goed en helemaal mijn ding. Op dit album zat ik echt te wachten en hij valt alles behalve tegen: wat een heerlijke nummers.

Music: Monster



Hoewel ik echt van rap hou, ben ik niet zo'n Eminem fan. Enkele nummers spreken me wel aan, maar ik zou geen Eminem album kopen. Er is echter zoveel goeds te vinden op internet over de nummers van zijn nieuwe album, dat ik wel even nieuwsgierig werd. Toen vond ik het nummer Monster, waar Rihanna ook aan meewerkt, en seriously, I'm obsessed. Ik zou dit nummer een hele dag door op replay kunnen hebben. Luisteren! 

Movies: Carrie (2013)


Zoals ik al vaker heb gezegd, ben ik gek op de boeken van Stephen King. Daarnaast zijn ze zo ontzettend populair en spannend dat er al veel verfilmingen van zijn (The Shining, IT, Christine etc). Zo heb ik ook de verfilming van Carrie uit 1976 (overigens was Carrie het eerste boek wat Stephen King gepubliceerd heeft), wat ik een zeer spannende film vind. Dit jaar is er een remake van Carrie uitgebracht met Chloë Grace Moretz in de hoofdrol. Ik vond haar onwijs stoer in Kick Ass dus ik ben heel benieuwd naar haar rol als Carrie. Ik zou deze film heel graag in de bios zien maar mijn geliefde vriendje houdt niet van horror films (meeh, daar heb je mannen toch voor? om tegen ze aan te kunnen kruipen?) en ik ben bang dat mijn vriendinnen hier ook niet echt van houden. Dan maar wachten tot 'ie uitkomt op dvd...

Director: Quentin Tarantino


Quentin Tarantino is altijd al één van mijn favoriete regisseurs geweest. Ik ben gek op zijn films door de humor, de dialogen, de perfect getimede muziek en de soms bizarre maar ontzettend toffe verhaallijnen. De laatste tijd zit ik er weer helemaal in en ik ben al zijn films weer even aan het afgaan. 

City: Antwerpen


Eergisteren ben ik met mijn ouders en mijn zus naar Antwerpen gegaan om te shoppen. We wonen in Brabant (in de buurt van Breda) dus voor ons is Antwerpen niet zo ver weg. Wat een prachtige stad is het toch. Overigens heb ik er ook heerlijk geshopt, dus er komt wéér een shoplog aan. Ach, dat vinden jullie ook niet erg toch? 

32 opmerkingen:

  1. Ik vind je blog echt superleuk! Ik ga je volgen :)
    Enneh, die ketting is echt mooi! Als ik weer eens in de Primark kom ga ik er ook naar zoeken.
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks :) Ik zal over een paar dagen ook eens bij jou kijken! Aah ja, en anders hebben ze vast genoeg andere leuke kettingen :) X

      Verwijderen
  2. Oh, leuke ketting zeg en ik ben benieuwd naar je shoplog in Antwerpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die ketting is echt heel erg mooi. Leuk idee met die glossy boxen zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk idee om een kastje te maken van alle Glossyboxen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. gaaf lied the monster!!

    xx Mounia
    www.nonchalantrebel.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh, Monster klinkt goed! En vind die ketting nog steeds prachtig. Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het ladekastje van de boxen van Glossybox vind ik super!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben fan je ketting, echt heel mooi! En Quentin Tarantino is ook mijn favoriete regisseur!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dankjewel voor de leuke reactie op mijn blog :D Jij hebt ook echt een leuke blog!

    En die Pixar Expositie leek me wel heel gaaf om te zien eigenlijk :) Ben er helaas niet heen geweest :(

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke blog heb je , ik ga je volgen! :)

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke blog! Je ketting is echt ontzettend tof x Jana

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat leuk die diy met boxen :) en leuk antwerpen, ben benieuwd naar de shoplog!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke likes! De nieuwe albums van Katy Perry & Drake vind ik ook zo goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat liedje van Rihanne & Eminem is zo'n heerlijk nummer! En die statement ketting van de Primark is erg mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk! Ik vind de nieuwe liedjes van Katy Perry ook heel leuk! Ik baal nu eigenlijk wel een beetje dat ik toch niet naar pixar ben geweest - ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan haha en ik wil ook nog steeds een keertje naar Antwerpen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat is altijd achteraf hè.Als vervanging maar even een goede pixar film opzetten haha ;) X

      Verwijderen
  16. Leuk! Wat is dat een ontzettend leuke DIY! Het ziet er echt leuk uit! Die tentoonstelling lijkt me trouwens ook echt superleuk! Alleen jammer dat ik best wel ver van Amsterdam woon...

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk! De glossybox ladekastje ziet er echt heel leuk uit, mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die ketting is echt superleuk! En heel leuk gedaan met die glossybox doosjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik ben ook heel benieuwd naar Carrie, maar durf ook geen horrors te kijken, haha! Denk dat ik het boek maar moet lezen dan :).

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat leuk dat je het zo op een rijtje heb gezet en ik vind het album van Drake ook zo goed, haha! En je ketting is ook super leuk!

    Je hebt trouwens een hele leuke blog en ik ga je volgen! :) Misschien kun je ook eens bij mij kijken, ik ben wel pas net begonnen hoor, haha!

    BeantwoordenVerwijderen