dinsdag 20 augustus 2013

Webshop Marington

Shoppen. Ik kan er geen genoeg van krijgen -dat voelt mijn portemonnee ook maar al te goed- en het hele concept "online shoppen" draagt daar zwaar aan bij. Ik vind het heerlijk dat je rustig vanaf je bank of je bed verschillende webshops kan afstruinen, zonder dat je door verkopers wordt aangesproken of in een drukke winkel staat. Daarnaast heb je een veel beter overzicht van wat een bepaalde winkel allemaal te koop heeft. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten uit een webshop zien die ik pas sinds kort ken, maar die ontzettend veel te bieden heeft (vooral veel leuke tassen!). Daarnaast heb ik ook nog eens een leuke kortingscode van 10% voor het hele assortiment, geldig t/m 23 augustus (deze staat onderaan het artikel). Ik introduceer: Marington.


Je kunt nooit genoeg tassen hebben. Gelukkig heeft Marington verschillende damestassen te koop (met onder andere mooie leren tassen), dus kan de collectie goed worden aangevuld. De levertijd van de tassen is over het algemeen twee tot vier werkdagen en de verzending is gratis. Mijn favorieten:

Handtas Leer Phileine Taupe - €99,95

Handtas Leer Phileine Croc Wit - €99,95

LC Today Tulip Schoudertas Zwart - €59,95

Handtas Kunstleer Jaylinn Blauw - €69,95

Handtas Kunstleer Dani Groen - €69,95



Marington heeft ook verschillende sieraden te koop, deze zijn echter wel aan de prijzige kant. Onder andere dit schattige armbandje in verschillende kleuren:

Armband Mix & Match Aqua - €19,95

Misschien nog een beetje te vroeg om al aan sjaals te denken, maar deze frisse kleurtjes zouden zelfs in de zomer nog wel kunnen. Vooral die zebra sjaal met het groen is gaaf, die kan je outfit echt onwijs leuk opfleuren. De sjaals kostten over het algemeen rond de twintig euro en worden ook binnen twee tot vier werkdagen geleverd.

Mikaela Sjaal Coral - €20,95

Zebra Sjaal Green - €21,95


Martington Webshop
Marington heeft een ruim assortiment aan tassen, sieraden, sjaals en verschillende andere mode artikelen. De prijs is aan de hoge kant maar de verzending is gratis, je hebt je product binnen twee tot vier werkdagen thuis en als je niet tevreden bent, heb je veertien dagen de tijd om iets terug te sturen. Marington verkoopt behalve mode artikelen ook nog verschillende woonartikelen, zoals muurstickers, plaids en dekbedovertrekken. Tot en met 23 augustus kun je gebruik maken van een kortingscode van 10% op het gehele assortiment. De kortingscode is: fD7JK36cS

12 opmerkingen:

  1. Ik had er nog nooit van gehoord! Vooral die mintgroene tas en die twee sjaals zijn echt gaaf. Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende deze shop al, echt leuke tassen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi DQ,
    Ik volg al een tijdje met veel plezier je blog (heb jij toevallig ook op punt.nl gezeten?) maar had geloof ik nog nooit gereageerd.
    Heb jij ervaring met de Truly Yours box? Ik zit al lang te twijfelen om toch maar een abonnement te nemen op de Glossybox, maar nu hoorde ik dat die van Truly Yours wat meer variatie heeft qua inhoud..
    Thnx alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Sophie! Ja, een paar jaar terug had ik inderdaad pagina op punt! Ben je me eerder tegengekomen ;)?
      Ik heb zelf nooit een Truly Yours box ontvangen, maar heb het ook nooit overwogen. De meningen verschillen over de boxen maar ik ben toch wel een echte Glossybox aanhanger. Ik kijk maandelijks op andere blogs naar de Truly Yours boxen en over het algemeen vind ik de Glossybox leuker. Dus eigenlijk moet je het echt zelf beslissen want smaken verschillen, maar ik zou voor de Glossybox gaan. X

      Verwijderen
    2. Ja, weet bijna zeker van wel, in die tijd hing ik daar veel rond! ;) Bedankt voor je reactie, ik ga er nog eens over na denken! X

      Verwijderen
  4. Hele leuke webshop ^^

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zag er vorige week al een heel aantal posts over, ze hebben toffe tassen vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog nooit van gehoord, maar klinkt wel leuk. Vooral de tassen zijn mooi! Maar wel een beetje prijzig..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wauw die eerste 2 en laatste tas zijn echt prachtig! Ik heb alleen nog nooit van deze webshop gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van deze webshop heb ik nog nooit van gehoord, ze hebben wel mooie collectie tassen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind vooral de eerste tas erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen