vrijdag 14 juli 2017

Hello July..."Silence is no longer natural, or perhaps, what is natural is no longer silent, no longer to be taken for granted. Fear hammers along your veins, in your ears, behind your eyes, and fear, it turns out, gives meaning to time. Because the real fear is that time will run out."
The Tidal Zone ~ Sarah Moss

Same old, same old

Ook juni is weer voorbij gevlogen. Eigenlijk gebeurde er niet veel spannends. In mei ben ik een weekje op vakantie geweest, dus juni stond vooral weer in het kader van werken en leuke dingen doen met vrienden. Op mijn werk gaat het momenteel erg goed; ik begin mijn draai volledig te vinden. Ik heb afgelopen maand zelfs enkele systeemaanpassingen in productie kunnen zetten die ik volledig van begin tot eind "begeleid" heb. Vrij tof. Ook heb ik mijn eerste functioneringsgesprek achter de rug en ik kan zeggen dat ik daar heel vrolijk wegliep. Daarnaast heb ik mijn weekenden en avonden vooral doorgebracht met vrienden. Ik ben behoorlijk vaak hapjes gaan eten, ik ben naar Concert at Sea geweest met vriendinnen (onwaarschijnlijk gezellig weer dit jaar), ik heb van Breda Live (en de zon) genoten, ik heb mijn ouders een weekendje bezocht in Zeeland en heb mijn verjaardag doorgebracht met vriendlief in Brugge.


Same old, same old continues

Komende maand wordt voor mijn gevoel redelijk hetzelfde. De bedrijfsvakantie komt eraan; ik zal zelf gewoon doorwerken, maar velen op mijn werk ook niet. Hierdoor is het momenteel heel druk (alles nog snel willen afronden), maar in de bedrijfsvakantie zelf juist lekker rustig (hoop ik). Ik heb nog niet veel spannends gepland, op wat dates en gezelligheidheids-dingetjes na. Hopelijk kan ik weer lekker veel hardlopen, lezen, Netflixen en drankjes doen met vriendinnen. Komt vast goed.

The Portable Magic of Books, Movies & Series

Zowel op mijn vakantietripje naar de UK als door mijn verjaardag heb ik onwijs veel nieuwe boeken aan mijn kast kunnen toevoegen; hierdoor ben ik momenteel het overzicht een beetje kwijt. Ik lees momenteel vijf (!) boeken en hoewel ik graag meerdere boeken tegelijk is, ben ik erachter dat dit toch wel nét iets teveel van het goede is. The Tidal Zone van Sarah Moss kreeg ik van mijn zus en haar vriend, en hoewel ik pas 60 pagina's gelezen heb, weet ik nu al dat het één van mijn favoriete boeken van het jaar wordt; zo mooi geschreven. Ook IT van Stephen King bevalt me goed; in september komt er een nieuwe verfilming van deze horrorklassieker van meer dan 1100 pagina's uit dus ik wilde graag in de sfeer komen. Tot slot lees ik Let Me Tell You van Shirley Jackson (aanrader!), A Court of Wings And Ruings van Sarah J. Maas en Beauty Queens van Libba Bray.

O, en het nieuwe seizoen van Game of Thrones komt maandag uit... CAN'T WAIT.5 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat alles goed verloopt, goed dat je zo je draai op je werk hebt gevonden! Go X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk dat het nieuwe seizoen van Game of Thrones er weer is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien! Mooie foto's heb je gemaakt<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat het zo goed gaat op je werk! Naar The Tidal Zone maak je mij nieuwsgierig. En inderdaad: Game of Thrones! Ik ben zo blij dat het weer is begonnen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om te horen dat het goed gaat op het werk en dat je je draai goed gevonden hebt! Wat een mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen