dinsdag 10 mei 2016

Hello May...April is weer voorbij; helaas, want het was een goede maand. Met mijn zus heb ik een tripje naar Florence gemaakt, waar binnenkort een blogpost met foto's van online komt. Ook heb ik Koningsdag goed gevierd in Breda op het 538-feest en ik heb onder andere The Jungle Book in de bioscoop gezien (aanradertje!). Maar genoeg over april; hallo mei!

Work work work work work

Om mijn tripje naar Florence heen heb ik een beetje "bijgebeund" en ook mei is alweer goed begonnen. Afgelopen week was het natuurlijk meivakantie, waardoor veel van de vaste krachten in de supermarkt waar ik al acht jaar werk (god, pijnlijk lang) op vakantie waren en extra troepen zeer welkom waren. Ik had echter ook al wat andere afspraken gemaakt, dus ik heb het er precies omheen gepland; dinsdag had ik om 15 uur een afspraak om een huis te bekijken (ik schrijf tegenwoordig vrijblijvend teksten voor een makelaar; ofwel, mijn "schoonvader"), dus ging ik van 12 tot 14 en daarna van 17 tot 20:30 werken bij de supermarkt. 's Avonds moest ik tevens nog twee teksten voor de financiële website schrijven waar ik dagelijks voor schrijf, omdat ik dat de dagen erna niet kon doen. Woensdag rond 11 zouden mijn vriend en ik namelijk naar Zeeland gaan, om daar tot vrijdagmiddag te blijven. Woensdagochtend heb ik dus van 6 tot 8 nog even gewerkt (ja, ik moest dus om 5 uur op... vroege vogel dat ik ben) en vrijdagavond van 17 tot 21:30. Zaterdag draaide ik mijn "normale" dienst van 12 tot 20:30. Druk weekje wel.


Plannen

Afgelopen week heb ik dus ook al een paar dagen in Zeeland vertoefd met vriendlief en mijn ouders; en het was goddelijk weer, dus ik ben zelfs een beetje bijgekleurd. Komende maand heb ik nog niet veel plannen, behalve een optreden in Utrecht van Chef'Special met mijn zus, waar ik na ze op de 3FM-Awards gezien te hebben onwijs veel zin in heb. Verder hoop ik dat het lekker weer blijft; ik heb wel zin om lekker in het tuintje te zitten met een goed boek.

TBR/Leeslijstje Mei


Gelezen in april


5 opmerkingen:

 1. Oh, A Room of One's Own wil ik ook nog eens lezen! Wat vond je er van? Mrs Dalloway staat ook al eeuwen in mijn kast maar ik kom er maar niet doorheen ... Je bent ook bezig met LotR toch? Hoe bevalt dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel goed! Het is wel echt een essay, dus daar moet je op voorbereid zijn, maar ik vond 'm erg sterk en er staan enkele zeer goede quote's/ideeën in. Ik heb inderdaad ook gehoord dat haar fictie veel minder indrukwekkend is dan haar non-fictie. Ja, ik heb toevallig vandaag The Two Towers uitgelezen! Ik vind het onwijs gave boeken en ik ga gelijk door met The Return of the King! De laatste hoofdstukken in The Two Towers met enkel Frodo, Sam en Gollum waren wel iets minder spannend, maar als dat alles is ;) Hoe bevalt het bij jou? X

   Verwijderen
  2. Ik had ook wel wat op en aanmerkingen bij het tweede deel van The Two Towers maar ik heb me er uiteindelijk toch doorheen geslagen ;-) The Return of the King vond ik zelf het meeste tempo hebben, maar ik denk dat mijn favoriet toch altijd The Fellowship of the Ring blijft ^^ En nog steeds grote fan van The Hobbit natuurlijk (a)! Ah, nou, dan moet ik A Room of One's Own maar eens snel gaan lezen!

   Verwijderen
 2. Lekker druk heb je het gehad ze.! Het was inderdaad fijn weer afgelopen dagen, ik ben zelfs al wat verbrand! Six of crows lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen