vrijdag 15 april 2016

Plog 31-03-16 Dagje Den Haag

Om weer een beetje variatie toe te brengen op mijn blog (en omdat plogs nou eenmaal zeer goed bekeken worden), vond ik het weer tijd voor een foto log. Donderdag 31 maart ging ik met mijn vriend naar Den Haag; hij had er een afspraak en aangezien hij er nog nooit geweest was, besloten we er een klein "dagje uit" van te maken. We wandelden wat rond, aten bij Bagels & Beans en ik kocht wat boeken (what else is new).
Goedemorgen! Vriendlief en ik zijn geen vroege vogels, dus we vertrekken niet al te vroeg naar Den Haag. Eerst rustig ontbijten en rond 11 uur pakken we 't busje naar Centraal Station Breda.


Look of the day. Ik ben erg happy met mijn nagels, die ik heb bedekt met witte weet-ik-veeltjes (een nagellak van de Claire's genaamd Fluffy) en een french manicure. Ook heb ik de laatste tijd steeds vaker brildagen in plaats van contactlensdagen; best prima. Op mijn lippen draag ik NYX Copenhagen


Wachten op ons treintje op onze Nike's. Hallo Den Haag.


Paleis Noordeinde en Willem van Oranje. Beetje cultuur kan geen kwaad. Ik was al wel eens eerder in Den Haag geweest (vrij kortgeleden nog met een leuk vriendinnetje), maar toch altijd leuk om even rond te wandelen; Den Haag is een mooie stad. Het Torentje, het Binnenhof en de Ridderzaal.


Vriendlief moet bijna naar zijn afspraak, maar eerst nog even lekker geluncht bij Bagels & Beans. Vriendlief had iets met tonijnsalade en cheddar en ik warme geitenkaas, bacon en honing.Tussen Paleis Noordeinde en de Bagels & Beans kwam ik een prachtig boekenzaakje tegen met enkel Engelse boeken, dus ik besloot al dat ik daar even naar binnen zou gaan terwijl mijn vriend zijn afspraak had. Ik ben helaas vergeten daar foto's te maken, maar ik kocht wel drie boeken die werden genoteerd op een geschreven bonnetje (heerlijk persoonlijk). Boekhandel van Hoogstraten is blijkbaar één van de oudste boekenwinkels in Den Haag, opgericht in 1881, en heeft een onwijs mooie collectie. Zeker een winkel waar ik naar terug zou gaan.


Ook loop ik nog even de Primark in (en natuurlijk koop ik wat) en wandel ik rond bij een grote boekenzaak naast de Primark.


Vriendlief en ik gaan samen weer richting Breda en op Centraal Station scheiden onze wegen. Ik koop de Empire bij Bruna en neem de bus naar huis, waar al een heerlijk maaltijdje op me staat te wachten; nog bij je ouders wonen is zo slecht nog niet.


De buit; de boeken links heb ik bij van Hoogstraten gekocht, rechts bovenin de aankopen van de Primark (een rugzak, twee kettingen, een sportshirt en een Harry Potter-pyjamabroek) en rechts onderin de boeken die binnen waren gekomen van BookDepository. I know, the book buying is an addiction.


Tot slot nog twee fotootjes van mijn verdere avondbesteding. Rond 9 uur ging ik weer richting mijn vriend, waar ik nog wat lees uit The Sign of Four en de nieuwe Star Wars-comic, en ik speel samen met mijn vriend Star Wars: Battlefront op de ps4.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dag! Den Haag is leuk hè? Die lunch bij bagel en beans zien er heerlijk uit!!! Ik kende die boekwinkel nog niet maar ga toch nog een keer kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dag heb je gehad. Je hebt ook leuke foto's gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuke boeken heb je weer gekocht meid.
  Wat mooie foto's zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen