vrijdag 8 april 2016

Hello April...


In mijn vorige update was ik ook al afgestudeerd, maar het voelt nu toch wat echter. Ik heb inmiddels immers ook mijn LinkedIn kopregel veranderd van "masterstudente" naar "afgestudeerd" en als het op social media staat, is het zo.

Leven na de studie

Afgelopen maand heb ik wat extra uren gemaakt bij de plaatselijke Lidl (waar ik inmiddels alweer acht jaar werk... mijn god), ik heb me weer wat meer kunnen focussen op de aandelenwebsite waar ik voor schrijf, ik heb sinds een jaar weer teksten aangenomen voor GreatContent en ik beun een beetje bij met wat schrijfwerk voor een makelaar (kuch... mijn schoonvader... kuch). Maar eerlijk is eerlijk, ik heb vooral heel veel gelezen, films en serie's gekeken en leuke dingen gedaan. Zo ben ik met vriendlief een dagje naar Den Haag geweest (waar hopelijk dit weekend een photo-log van online komt), ben ik met mijn zus naar de 3FM Awards geweest, heb ik het eerste terrasje van het jaar gepakt, ben ik met vriendinnen naar het Lentebock Festival in Utrecht geweest, ben ik zowel met mijn ouders als mijn vriend een keer gaan uiteten en heb ik met vriendlief een filmpje gepakt (London Has Fallen). Love it. 


Plannen

Ook komende maand staan er weer genoeg toffe dingen op de planning. Ten eerste: FLORENCE. Ik ga met mijn zus een aantal dagen naar Florence. Ik heb er echt onwaarschijnlijk veel zin in. Het zonnige weer tegemoet, lekker eten en drinken en mooie plaatsen bezoeken. Ik wil eigenlijk Inferno van Dan Brown wel weer opnieuw lezen (dat zich in Florence afspeelt), ondanks dat ik die nog geen half jaar geleden voor het eerst las. Ook is het alweer bijna Koningsdag en ik heb kaartjes kunnen bemachtigen voor het 538-Koningsdag feest in Breda. De line-up bevat onder andere Hardwell, Tiësto, Armin van Buuren, Martin Garrix, Miss Montreal en Di-Rect. ZIN IN. Oké genoeg Caps Lock in deze blogpost.

Game of Thrones

Oké, toch nog een beetje Caps Lock, maar halloooo; een nieuw seizoen GAME OF THRONES! Mijn vriend en ik zijn momenteel seizoen vijf opnieuw aan het kijken, zodat we er 24 april helemaal klaar voor zijn. Ik ben benieuwd. Inmiddels heb ik ook vrijwel alle boeken gelezen, dus ik heb ook iets meer achtergrondinformatie. Ik ben vooral benieuwd naar de verhaallijn van Jon Snow (als die er al is...), Sansa (ik hoop op een seizoen vol wraak en kracht) en Daenerys en Tyrion (wiens verhaallijnen samen gaan vallen). Jup, I'm excited. 

TBR/Leeslijstje April


Gelezen in maart


5 opmerkingen:

 1. Ah, goeie boekenkeus ;-) Deze van Woolf staat ook nog hoog op mijn lijstje - hij staat alleen (nog) niet in mijn kast, i.t.t. Mrs. Dalloway. Daar kom ik alleen niet dóór gewoon. Al drie keer geprobeerd, maar ik vrees dat het of niet voor mij is, of dat het gewoon verkeerde boek op het verkeerde moment was (drie x op een rij ^^)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik meer gehoord! De fictie boeken van Woolf schijnen aanzienlijk anders te zijn dan haar non-fictie ;) Xx

   Verwijderen
 2. Ah cool, wij gaan volgende maand ook naar Firenze! Hopelijk heb je mooi weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je naar de haag bent geweest.
  Ik zou zeggen geniet maar nog van alles meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A Room of One's Own vond ik interessant! Veel plezier in Florence!!

  BeantwoordenVerwijderen