woensdag 17 april 2013

Picture Perfect #1: Spring is in the Air


Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik een Picture Perfect heb geplaatst en het leek me toch wel weer eens leuk. Ik heb de oude gedachte in een nieuw jasje gestoken. Dit keer nog een beperkt aantal foto's, maar het beginnetje is er...
Een tijdje terug had ik onverwacht een collegevrije week, dus het leek me een goed plan om weer eens lekker naar de Primark in Rotterdam te gaan. Zo gezegd zo gedaan, op mijn vrije woensdag stond ik om kwart voor 7 op zodat ik rond 9 uur in Rotterdam zou zijn en in alle rust vóór de drukte kon shoppen. Klik hier voor de shoplog!Bij de Xenos heb ik laatst deze leuke vaasjes gekocht en hoewel ik in eerste instantie twijfelde of ik er wel (nep)bloemen in zou doen, kon ik deze beauties niet weerstaan. De bloemen komen van de Intratuin! 


Pasen! En dus gingen mijn vriend en ik mijn ouders opzoeken in Zeeland, waar ze van vrijdag t/m maandag zaten. Wij gingen echter slechts van zaterdagavond (na mijn werk) t/m maandag. Toch vond ik het nodig zoveel mee te nemen... Eerlijk toegegeven, er zit ook een badjas en een dekentje in omdat het zo koud was!


En met pasen moet er natuurlijk gesnoept worden. Baas boven baas.


Van mijn kapster kreeg ik deze nagellakjes die ze zelf nooit meer gebruikt. Sweet!


Ook ik heb het boek van MissLipgloss gekocht. Ze is mijn favoriete beauty blogger en ik volg haar al jaren. Ik was er als één van de eerste honderd bij en dus is mijn boek gesigneerd! Ik kan al verklappen dat het boek prachtig is vormgegeven -met zeer mooie foto's- en lekker leest.


Naast de twee vaasjes, had ik ook een soort serveerplateau (met dekseltje) gekocht bij de Xenos. Ik bewaar er inmiddels mijn ringen in en vind het prachtig staan. Binnenkort een blogpost online met hoe ik mijn sieraden opberg!


Foto voor de sieradenblogpost! Hoe cute is dit kettinkje? 


Liefs DQ

9 opmerkingen: