donderdag 8 oktober 2015

Deautybox September '15

De Deautybox was deze maand iets later dan normaal; ik kreeg 'm namelijk begin oktober pas binnen. Geen probleem, als ik mijn doosje met verrassingen überhaupt maar krijg, ben ik tevreden. Ditmaal zat er echter ook een berichtje bij: de Deatuybox verandert. Volgende maand krijg ik de BLUX box. Allemaal leuk en aardig, maar het wordt wel een beetje vermoeiend. Een paar jaar geleden abonneerde ik me op Glossybox, wat vervolgens Prettybox werd, waarna Deautybox in beeld kwam. Ik kijk het volgende maand even aan, maar anders zou het goed kunnen dat ik mijn abonnement opzeg...

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-website.  
Van Naobay heb ik al meerdere keren iets in mijn box gehad. Fijn merk, maar naar mijn mening niet speciaal. Deze Soft Tolerance & Eye Contour Cream heeft een waarde van €42,- (50 ml). De Hydrating Moisturiser van Monu komt momenteel wel van pas, want deze bevat SPF 15 en aangezien ik dit weekend naar Rome ga, kan ik die goed gebruiken (€35,50 voor 50 ml).


Hoewel ik niet vaak een French Manicure doe, vind ik het soms toch wel leuk. Deze nagellak van Rimmel heeft een speciaal kwastje om een mooi wit lijntje mee aan te brengen. Het flesje kost normaal €4,99.


Oeh, Jelly Pong Pong. Dit merk ken ik puur door de beauty boxen en ik vind zowel de verpakkingen als de producten zelf altijd erg leuk. Dit is de Play Paint: een gepigmenteerde crème voor zowel de lippen als de wangen. Het kleurtje is vrij heftig, maar eigenlijk toch ook wel heel tof. Daarnaast valt de crème mat uit, wat ik zelf erg mooi vind. De verkoopprijs is €13,90.


Tot slot een scrubhandschoen. Ik gebruik nooit zoiets en daarnaast heb ik een hekel aan oranje, maar ik ga 'm toch maar eens uitproberen. Wie weet vind ik het heerlijk.

16 opmerkingen:

 1. Leuk om de inhoud te zien! Ik ben er zelf nu wel over uit dat zo'n box niets voor mij is.. ik vind het niet weten wat je krijgt denk ik toch niet zo leuk als het lijkt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beetje magere inhoud vind ik persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al bij al een mooie inhoud, die scrubhandschoen ziet er wel fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Maar ik zou hem denk ik niet willen kopen :-(

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het steeds verandert, dan wordt het wel verwarrend voor de abbonnees. Toch klinkt het wel veelbelovend dat de boxen nóg luxer gaan worden! Ik hoop dat het je gaat bevallen en anders kun je inderdaad opzeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor het eerst dat ik de box echt niet boeiend vind haha.
  De inhoud vind ik echt een beetje tegenvallen, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n handschoen heb ik ook en vind ik het erg handig. De mijne is roze.. heb ik niks mee.. :P maar das niet erg haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mwaa. ik vind de inhoud niet echt wauw. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm de inhoud vind ik niet heel spetterend. Wat gek ook dat ze nu alweer van naam gaan veranderen! Ik ben nu wel heel nieuwsgierig of de Blux Box ook daadwerkelijk heel anders gaat zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de inhoud eerlijkgezegd niet zo geweldig, vroeger was de kwaliteit beter! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Al met al wel een fijne box denk ik zo! Maar niet echt overtuigend om zelf ook een abonnement af te sluiten. Zo'n handschoentje is trouwens wel fijn hoor, scrubt de boel weer even goed schoon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een scrubhandschoen vind ik persoonlijk af en toe wel eens fijn om te gebruiken! De kleur had voor mij bij deze wel anders mogen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 'm toevallig inmiddels een paar keer gebruikt en ik ben ook fan haha! Kleur vind ik ook helemaal niets.. Xx

   Verwijderen
 13. ik vind de producten zeker niet verkeerd, maar wel vermoeiend inderdaad dat ze de naam zo vaak veranderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De inhoud van deze maand vond ik ook niet zo spetterend.

  BeantwoordenVerwijderen