woensdag 11 februari 2015

Boeken Shoplog Januari

Afgelopen maand heb ik vier boeken gekocht, wat tegenwoordig een beetje mijn gemiddelde lijkt te zijn (met uitzondering van december, maar dat was volledig de schuld van Sinterklaas). Ik heb drie daadwerkelijke boeken gekocht en één graphic novel (mijn eerste). Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen en ik heb alles weer voor mooie prijsjes bij de BookDepository besteld.

Het eerste boek heb ik al gelezen, namelijk Ready Player One door Ernest Cline. Binnenkort komt hier een review van online, maar ik vond het echt een fantastisch boek! Dit jaar komt het tweede boek van Ernest Cline uit (wat overigens voor zover ik weet los staat van Ready Player One) en daar zit ik nu al vol spanning op te wachten! Ready Player One kostte €9,20.Aaah ik ben so excited over dit boek! Zoals jullie al konden zien staat dit boek op mijn leeslijstje van februari. Heir Of Fire is het derde boek in de Throne of Glass-serie. Van zowel Throne of Glass als Crown of Midnight (het tweede boek) staan al reviews online en ik was over beide zeer enthousiast. Dit is gewoon een super toffe fantasy serie met een kick ass leading lady. De boeken zijn ook werkelijk prachtig vormgegeven. Heir Of Fire kostte €14,99.Mijn eerste graphic novel; Saga Vol I. Saga is momenteel ontzettend populair en vandaar dat ik dacht dat dit een goede serie was om mee te beginnen. Het verhaal is fantasy/science fiction en de illustraties zijn echt verrassend mooi. Vooral de kleuren zijn prachtig. Ik ga de volgende Volumes in ieder geval ook nog aanschaffen. Saga Vol I kostte €7,60.Tot slot kocht ik deze prachtige kleine uitgave van The Hobbit. De illustratie op de cover is de originele cover illustratie, getekend door J.R.R. Tolkien himself. Ook in het boekje staan verschillende afbeeldingen gemaakt door J.R.R. Tolkien. Ik wil zowel The Hobbit als The Lord of the Rings-trilogie het liefst komend jaar lezen. Vind de films fantastisch en ben ontzettend benieuwd naar de boeken. The Hobbit pocket-editie kostte €8,09.

14 opmerkingen:

 1. Oh, ik vond The Hobbit echt heel erg leuk! Heb hem inmiddels al een stuk of drie keer gelezen. Erg goed geschreven en heerlijke spanning en humor en prachtig geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke boeken heb je gekocht. Trouwens ready player one is in de Nederlandse versie nu maar 5 Euro :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poeh mooi prijsje! Maar lees het toch liever in het Engels. X

   Verwijderen
 3. De pocket-editie van The Hobbit vind ik echt te leuk er uit zien. Ik beoordeel boeken best op hun kaft (i know, that's bad) haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Me too! Ik kies een boek op z'n verhaal, maar ga dan eerst op een uitgebreide zoektocht naar de mooiste editie, voordat ik 'm ook daadwerkelijk aanschaf haha. X

   Verwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar het verhaal van The Hobbit! Moet nog alle films ervan zien maar vind het verhaal uit een boek toch mooier want dan gebruik je meer je fantasie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The Hobbit wil ik ooit ook wel eens lezen. Je hoort zoveel over dit boek dat ik echt heel benieuwd ben geworden.. Ik heb natuurlijk de film wel gezien, maar dit komt vaak toch niet helemaal overeen met het verhaal. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je allemaal mooie boeken gekocht! The Hobbit wil ik zelf ook zeker nog eens lezen. Al denk ik dat ik dan toch eerst ook The Lord of the Rings eens wil lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben geen boekenfan maar wel leuk dat je dit deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De cover van The Hobbit is zo leuk ! moetik dringend ook eens lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Ik vind de Hobbit films erg leuk dus ik zou dat boek ook wel willen lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik blijf amazed over jouw lees skills, razend snel, girl wou dat ik dat kon :-( feeling kinda jelly :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha thanks. Ook pas sinds een jaartje weer hoor. Maar als het dan eenmaal weer in je ritme zit... ;) Heerlijk. X

   Verwijderen