vrijdag 14 november 2014

Current Likes #22



Beauty: Caité Feathered Manicure


Ik schreef hier al een blogpost over, but I'm impressed. Ik kocht deze Feathered Manicure set van Ciaté voor €8 bij de BigBazar en had nooit verwacht dat het zo makkelijk zou zijn, om zo'n leuke en originele manicure te maken. Pretty nails!


Beauty: Ciaté Speed Coat Pro


Nog iets uit het de Feathered Manicure set van Ciaté waar ik heel blij mee ben: de Speed Coat Pro. Ik gebruik 'm inmiddels over elke nagellak die ik draag en ik gebruikte voorheen niet eens topcoats, dus dat wil wat zeggen. Mijn nagellak is er gewoon zó veel sneller droog door! Echt fantastisch. Wanneer deze op is, koop ik in ieder geval een nieuwe.

Beauty: Lady Million Parfum


Dit parfum heb ik al een behoorlijke tijd (twee jaar denk ik?). Ik vind het echt een heerlijke geur maar ontzettend sterk. Het is voor mij echt de Ici Paris (of elke andere parfumwinkel) in een flesje. Hoe lekker dat ook is, ik vond Lady Million voorheen iets te sterk om "in het dagelijks leven" te dragen. Inmiddels is dat veranderd en hoewel ik er nog steeds niet veel van gebruik per keer -waardoor die natuurlijk lekker lang meegaat-, gebruik ik 'm regelmatig. Heer-lijk!

Fashion: H&M Sneakers



Ook deze like is al op mijn blog voorbij gekomen, namelijk in deze shoplog. Ik ben helemaal verliefd op deze sneakers. Ik vind de blauwe met bloemetjes het mooiste, maar de zwarte met kant passen vrijwel overal bij. Daarnaast zitten ze heerlijk. Hoewel de afspraak in eerste instantie was dat ik zelf een paar betaalde en ik het andere paar van mijn ouders zou krijgen (omdat ik zo twijfelde), heb ik ze uiteindelijk allebei van mijn ouders gehad! Thanks mom and dad <3 

Fashion: H&M Vest


In diezelfde shoplog liet ik ook dit vest zien, óók van de H&M (veel H&M de laatste tijd in mijn Current Likes; jurkje en boots, statement ketting, tas). Dit vest is echt goddelijk. Heerlijk warm én ik vind hem er nog tof uitzien ook. Ik moet mezelf eraan herinneren dat ik 'm niet élke dag kan dragen.

Fashion: Primark Star Wars Chillpants


Zoveel geshopt de afgelopen maand... Mijn Primark-shoplog is nog onderweg, maar hier een klein voorproefje. Deze ontzettend heerlijke chillbroek/pyjamabroek kostte namelijk maar €3,-, zit heerlijk en is nog ontzettend tof ook. Overdag leef ik in mijn H&M vest, 's avonds leef ik in mijn Star Wars broek. Eigenlijk ben ik niet eens iemand die thuis de "normale" kleding vervangt voor "lounge" kleding, maar voor deze broek maak ik een uitzondering.

Music: Taylor Swift 1989


Ik was nooit zo'n Taylor Swift-fan maar haar vorige album Red was perfect om heerlijk op mee te zingen of nutteloos op te dansen. Ik keek dus ook wel een beetje uit naar haar nieuwe album 1989 en mijn verwachtingen zijn compleet overtroffen. Heerlijke nummers!

Series: Geordie Shore S09


Mijn ultieme guilty pleasure is en blijft Geordie Shore. Ik ben werkelijk verslaafd aan deze serie. Het nieuwe seizoen (seizoen negen alweer!) is sinds een week begonnen en ik zit er alweer helemaal in. Overigens is aangekondigd dat dit het laatste seizoen is waarin Vicky meedoet. Huilen! Zij is echt al vanaf seizoen één mijn ultieme favoriet met haar geniale oneliners. Maar laten we eerlijk zijn, negen seizoenen wordt misschien ook al wel teveel van het goede en dan kan je er maar beter mee stoppen voordat het een afgang wordt.

18 opmerkingen:

  1. Lady Million is zo lekker <3 ik moet hem ook nog kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke likes! Ik vind de sneakers erg leuk! En gave nagels!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love Lady Million! =)

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ahh die schoenen en Lady Million is ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geordie Shore! Absoluut mijn favoriet! Wat jammer dat Vicky niet meer ga meedoen hierna. Ik cheer nu ook weer helemaal voor Gaz en Charlotte, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja vind het echt jammer van Vicky, ze is echt mijn favo. Haha me too! Ik vind die vriend van Charlotte toch maar niets. X

      Verwijderen
  6. Die sneakers zijn tof!
    Geordie Shore heb ik alleen seizoen 1 van gekeken.
    Er zijn zoveel dingen/series die ik leuk vind dat de rest erbij is gebleven...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke favorieten. Dat H&M vest is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 1: Die veertjes manicure, WAUW!
    2: Leuke sneakers ja, ik had ze al in een vorig artikel gespot. Leuk dat je er nog steeds blij mee bent ^^ :D
    3: Ik hou van Geordie shore! Heb gister Se09 E03 gekeken. Wat een drama weer zeg. Vind het echt anoying dat alle jongens ineens tegen Kyle waren. En Paris <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Totally agree! Gaz deed echt scheinheilig, hij is zelf 100x erger. En sowieso had Aaron zelf ook al een ander uitgenodigd dus hij moest niet zeuren. X

      Verwijderen
  9. Leuk artikel!
    De vest en sneakers zijn prachtig!
    Mooie nailart ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lady Million is heerlijk! Die veertjes manicure vind ik ook echt leuk X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. The nail polish is pretty awesome!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    BeantwoordenVerwijderen