dinsdag 7 oktober 2014

Prettybox September '14

De Prettybox van september kwam helaas pas in oktober binnen, maar aangezien ik hier gewoon netjes een e-mail over had gekregen van Prettybox, maakte het me niet heel veel uit. Zo lang ik mijn box maar krijg ;)

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-website.





Alle producten zitten goed verstopt! Alleen rechts onderin is een teken van leven.




Voor de derde maal op rij (volgens mij dan...) zat er een product van Benefit in de Prettybox! Dit keer een miniatuur van de It's Potent! Eye Cream. Dit is "een verhelderende oogcrème die wallen onder de ogen aanzienlijk vermindert; de crème helpt fijne lijntjes vervagen voor een frisse, uitgeslapen blik." Ik ben benieuwd! Morgenochtend maar eens uitproberen... €9,99 (miniatuur)


Van L'Oréal Paris zat er een setje Color Riche Nail Art nagelstickers in. Ik heb deze zelf nog nooit gebruikt omdat ik het een nogal prijzig vind voor een manicure die je maar één keer kan gebruiken (namelijk €8,49 per setje) maar ik ben toch wel heel benieuwd. Ik vind het effect er altijd heel tof uit zien.



Van het voor mij onbekende merk So Susan Cosmetics zaten er twee producten in de box. Ik vind de verpakkingen in ieder geval al erg mooi! Ten eerste een setje voor de wenkbrauwen: de Dual Brow Powder. Ikzelf besteed niet heel veel aandacht aan mijn wenkbrauwen; ik epileer hier en daar wel wat haartjes en gebruik een lichte poeder van Hema om ze iets opvallender te maken, but that's it. Deze kleuren lijken veel te donker, maar wie weet! Ik ga ze zeker proberen. Het palette kost €13,99.

Het tweede product van So Susan Cosmetics is een Concealer Quad van €22,99. Hoewel ik eigenlijk de meerwaarde niet zie in een palette met meerdere concealers (naar mijn idee gebruik je er uiteindelijk toch altijd maar één of twee, dus dat is vrij zonde van de overige kleuren) wil ik deze zeker snel gaan uitproberen. Ik gebruik normaal altijd een concealer van Catrice maar momenteel heb ik nog een vrij zongebruind gezicht en dus is die concealer te licht. Deze quad komt nu dus goed van pas.


Tot slot zat er een Lippotlood van Unity Cosmetics in de Prettybox van september. Ik gebruik zelden een lippotlood maar vind het wel een fijn product. Dit is helaas een vrij bruin kleurtje, waar ik niet zo'n fan van ben. Dit minerale lippotlood van Unity Cosmetics beschermt tegen UV stralen en is parfumvrij en parabeenvrij. €8,50

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

26 opmerkingen:

  1. Haha, een teken van leven is altijd goed :) Vind het wel leuk dat je een Benefit-product krijgt, en de Zalando-kortingsbon is ook mooi meegenomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke box, vooral die producten van So Susan.. Wat een leuke doosjes zitten er om de producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben heel benieuwd naar het product van Benefit. Leuke inhoud heeft de box dit keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke inhoud, de so suzan wenkbrauwpoeder en concealer kit zaten ook een paar boxen geleden in de vipbox, grappig om te zien. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja volgens mij komen die producten wel vaak overeen. Blijkt wel dat het dus niet handig is om ze allebei te nemen ;) X

      Verwijderen
  5. Dit is nou eens een box met een toffe inhoud!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De inhoud ziet er heel leuk uit hihi. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het product van Benefit vind ik het leukst eruit zien! Verder vind ik de box niet heel spannend als ik eerlijk ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het een erg leuke inhoud! Ik ben erg benieuwd naar de oogcrème van Benefit!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke inhoud! Ik ben vooral benieuwd naar de concealer van So Susan en ja het klopt wel dat je ze niet allemaal gebruikt maar is wel handig om te hebben, stel een vriendin vraagt of je haar wilt opmaken (heb je in ieder geval de juiste kleur voor haar).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben benieuwd naar It's Potent! Eye Cream. Lijkt me best een fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke inhoud vind ik! Benieuwd hoe de nail stickers het doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Weer lekker verwend dus! Liefs! Eva
    www.mrsanchelon.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Volgensmij wel leuke producten

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ohh wat ontzettend leuk om te zien wat er dit keer in de box zat! Ik vind dat er leuke producten in zaten en ben vooral erg benieuwd naar de oogcreme van Benefit en het concealer palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw, wat een top box :-) Leuke producten!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. browpowder! ben er de laatste tijd gek op! Ik hoop jij ook :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoop het ook! Ben zeker benieuwd ;) X

      Verwijderen
    2. Leuke inhoud! De verpakking van so susan vind ik er heel leuk uitzien.

      Verwijderen