maandag 13 oktober 2014

LOVE: Gelukkig Nieuw Haar

Soms ben je toen aan wat anders. Ik was mijn lange blonde haren beu en aangezien ik gek op mijn haarkleur ben, ging verven iets te ver; dan maar de schaar erin. Vandaag maken jullie kennis met mijn nieuwe kapsel.


Voor sommigen lijkt het misschien niet zo intens; voor mij is het een ontzettend grote verandering. Ik heb al mijn hele leven lange blonde haren. Zeven jaar geleden (of iets in die richting) heb ik het ook op deze lengte laten knippen, maar het daarna gelijk weer langer laten groeien. Wie weet doe ik dat nu wel weer (mijn haar groeit vrij snel), maar voorlopig maakt mijn frisse korte koppie mij nog heel blij.


Pfiew, daar lag mijn haar dan. Afgelopen maandag heb ik het laten knippen en hoewel ik al een weekje wist dat ik het korter wilde (overigens zonder dit aan mijn vriend te vertellen, hihi), was het tijdens het knippen toch wel even spannend. Maar toen het klaar was en ik naar het resultaat in de spiegel keek, was ik gelijk blij. Ik vind het echt tof. Ik vind overigens mijn lange haar wel leuker, maar ik was zoals ik zei echt even toe aan iets anders.

Dit kortere haar heeft veel voordelen. Zo is mijn haar ontzettend snel droog nadat ik het gewassen heb, terwijl dat bij mijn lange haar echt eeuwen duurde. Ook is het veel makkelijker als ik een koptelefoon draag en deze even in mijn nek hang als ik met iemand klets of iets afreken, omdat mijn koptelefoon dan niet gelijk helemaal in de knoop met mijn haar zit. Het nadeel is dat ik er vrij weinig mee kan doen. Mijn lange haar deed ik nog wel eens in een staart en hoewel ik mijn korte haar ook nog net in een staartje krijg, ga ik dat waarschijnlijk alleen doen als ik moet werken want zo leuk vind ik het niet. Ook krulde ik mijn lange haar nog wel eens, maar dat vind ik bij dit kortere kapsel ook niet zo mooi.


Het is allemaal nog even wennen, maar ik ben er erg blij mee. Hoe lang ik het op deze lengte hou weet ik nog niet. Wat vinden jullie?

26 opmerkingen:

  1. Wauw dit staat je echt onwijs mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat je echt super mooi en chique <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het staat je ontzettend goed! Ik zou het zo houden, want het past perfect bij jou. Maar misschien zal het wel wat frisser zijn tijdens de winter :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah thanks :) Ach, ik draag mijn mutsen en sjaals wel wat vaker haha. X

      Verwijderen
  4. Wauw, echt heel erg gaaf! Dat je dat zo gedaan hebt, joh. Wat stoer van je! En het resultaat is echt super.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat een super gaaf kapsel heb je zeg! Ik herken het ook hoor dat je gewoon toe bent aan iets anders. Ik heb nu ook kort haar, dus ik wil het eerst langer laten groeien en misschien daarna weer de schaar erin haha. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow wow. Het staat je echt leuk! Je ogen springen er nu echt door uit! Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het heel leuk! Het is altijd even wennen als je je haar hebt geknipt, vooral stukken korter. En volgens mij zouden van die slagen jou ook heel leuk staan zoals bij Katherina Heigl van Greys Anatomy ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Staat je heel goed! Ik vind lang haar heel mooi bij je staan, maar dit is ook mooi! Ik zou het niet durven hoor haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh zo leuk je nieuwe coupe!
    Het staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oehh, girl! Super leuk! Zo'n korte bob kan jij goed hebben :D Komt je gezicht nog beter in uit!x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het altijd zo een zonde als mensen hun mooie lange haartjes afknippen. Ik ben al jaren bezig het te laten groeien, maar het groeit maar tot een bepaalde lengte en dan begint het te splitsen. Het zal dus bij halflang haar blijven voor mij denk ik. Fijn dat het bij jou wel snel groeit. Dit gezegd zijnde, vind ik wel dat het je super goed staat! Het geeft je iets stoers vind ik. Liefs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het zelf altijd ook zonde (bij de kapster was mijn openingszin: "alleen de puntjes eraf ajb!!") maar ben er nu echt blij mee. Ja, bij mij is de lengte die ik eerst had ook de max voor mij (al is dat natuurlijk al vrij lang). Thanks :) X

      Verwijderen
  12. Ahhhh wauwie!!
    Wat ontzettend gaaf dat je dit hebt gedaan
    Het staat je echt heel erg goed :)
    Gedurfd ook om het niet eerst aan je vriend te vertellen hihih
    Dat is lef hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! :) Haha ja, ik was alleen maar bang dat 'ie me aan het twijfelen zou brengen, terwijl ik het wel gewoon graag wilde. X

      Verwijderen
  13. Ahh wauw! Dit staat je echt prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je nieuwe coupeje staat je leuk! :-) Ik heb het mijne ook net een stukje geknipt (niet zoveel als jij), en ik vind het nu al jammer haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah wat jammer! Ik ben er wel heel blij mee. Ach, dan maar weer aangroeien haha ;) X

      Verwijderen