donderdag 23 oktober 2014

Ciaté Feathered Manicure

Ciaté heeft verschillende leuke manicure boxen waarmee je je nagels op een leuke, makkelijke en originele manier kan opvrolijken. Een paar maanden terug liet ik de Chalkboard Manicure al zien, waarbij je "krijtbord"-nagellak op je nagels doet om deze vervolgens op te vrolijken met verschillende kleuren krijt. Vandaag heb ik een nieuwe box voor jullie, die ik voor slechts €8,- bij de BigBazar heb geshopt (er zijn daar meerdere soorten boxen te koop), namelijk de Feathered Manicure.





De set bevat twee nagellakjes: een mini in de kleur Ivory Queen, die de nagels een neutrale basiskleur geeft waar de kleuren van de veren straks goed op afsteken, en een Speed Coat. Daarnaast zit er een setje met kleurige veertjes in, een nagelschaartje om de veren mee af te knippen en vierkante vijlen.


Ivory Queen is een nude kleur met een gouden shimmer. Je kan natuurlijk elke nagellak gebruiken die je wil, maar ik denk dat het effect van de gekleurde veertjes wel het beste opvalt op een nude kleur.




So pretty! Wauw, ik vind het echt veel mooier dan ik had verwacht. Het lijken niet eens veertjes meer. Ik heb er voor gekozen de verschillende kleuren alle vier te gebruiken, maar je kan natuurlijk ook voor één kleur gaan; bijvoorbeeld al je nagels met roze veertjes.

Het aanbrengen was ook veel makkelijker dan verwacht. Je wacht tot je basiskleur (Ivory Queen in mijn geval) is opgedroogd. Dan breng je je doorzichtige topcoat aan en terwijl deze nog nat is, leg je het veertje op je nagel. Vervolgens druk je het veertje lichtjes aan, knip je het overtollige af en wanneer het geheel droog is breng je nogmaals een topcoat aan. En voilá! Ik heb de gehele manicure een week op mijn nagels gehad en het bleef heel goed zitten, slechts een beetje gechipt bij de puntjes. Overigens denk ik dat je deze manicure ook zonder box kan maken; zoek ergens wat leuke veertjes (ik gok dat ze bij de Action of Xenos vast wel zoiets verkopen) en je kan er tegen aan.


Ciaté Feathered Manicure
Prijs: €8,-
Waar: BigBazar
Een Manicure Set van Ciaté waarmee je een onwijs leuke, originele en zelfs makkelijke nail-art kan maken. De kleurige veertjes vallen ontzettend op en geven een super leuk effect. Daarnaast blijft de manicure lang zitten. Ik ben tevreden en ga dit zeker vaker doen!

23 opmerkingen:

  1. Cool! Ik wist niet dat ze Ciaté gewoon bij Grand Bazaar verkochten, is een super duur merk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het assortiment is niet heel ruim hoor, maar wel enkele dingen. Ik was ook positief verrast! Super fijn. X

      Verwijderen
  2. Wat een gaaf idee zeg! En wat ziet het er mooi uit. Had verwacht dat zo'n box een stuk duurder zou zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de originele prijs lag volgens mij rond de €25, maar ik denk omdat de boxen inmiddels al wat ouder zijn, dat ze goedkoper te krijgen zijn in dit soort budgetwinkels. X

      Verwijderen
  3. Woooow!!!! So cute effect!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het echt super leuk! Het ziet er heel bijzonder en creatief uit! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aw wat heb je dit leuk gedaan zeg! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zou dit zelf nooit geprobeerd hebben, maar hee dit is leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super mooi en zo moeilijk is het weer ook niet. Ik had verwacht dat het erg moeilijk zou zijn maar het valt wel mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow het effect is echt onwijs mooi!
    Ik dacht echt nah dat is niet haar eigen foto, maar wel dus hahah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ditmaal is het voorbeeld ook echt goed na te bootsen (ook wel eens leuk, ipv al die faal-nailarts die ik meestal heb), X

      Verwijderen
  9. Wauw, het geeft echt een heel erg leuk effect :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw prachtig effect zeg! Had eerst een beetje gevreesd dat het wat een knoeiboel zou worden maar lijkt van niet. Geweldig resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh! Wat heb je dat knap geedaan. Echt ontzettend leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw echt geweldig gedaan! Lijk me wel niet zo simpel ^^

    BeantwoordenVerwijderen