maandag 9 juni 2014

Current Likes #16




Beauty: Sephora Jumbo Liner Marine


Deze keer vooral boeken en muziek, maar toch ook nog een beetje beauty, waar ik dan ook maar mee begin. Dit Jumbo oogpotlood heb ik al een tijdje (ik heb hem namelijk gekocht toen de Sephora nog in Nederland zat) en ik was hem even helemaal vergeten! Altijd leuk om producten te herontdekken, en ik ben momenteel weer helemaal verliefd op deze prachtige donkerblauwe kleur.

Beauty: MUA Natural Days & Bold Blue


Ook ik heb eindelijk een MUA-schap gevonden en heb gelijk twee nagellakjes gekocht. Ik vind het beide onwijs mooie kleuren en dit zouden zo maar eens mijn favorieten van de lente en zomer kunnen worden.
-Review


Website/App: Goodreads



Ik heb al een behoorlijke tijd een Goodreads-account, maar sinds ik de app op mijn telefoon heb, gebruik ik het ook steeds meer. Ik heb een uitgebreide to-read lijst, ik hou bij welke boeken ik momenteel lees en ik heb mezelf zelfs een Reading Challenge voor het jaar gegeven. Deze laatste heb ik overigens al aangepast van 25 naar 30, maar zoals het er nu naar uitziet ga ik dat ook makkelijk halen. Ik heb mijn voornemen van het jaar om meer te lezen dan vorig jaar (in 2013 las ik 10 boeken) in ieder geval al volbracht.

Books: Harry Potter Serie


Ik ben weer compleet gegrepen door de Harry Potter-serie. Ik pakte De Steen der Wijzen erbij omdat ik behoefte had aan een kort en makkelijk, maar toch ontzettend gaaf boek. Hoe had ik ooit kunnen denken dat ik daarna weer gewoon met mijn normale boeken door kon? Ik ben momenteel bezig in De Gevangene van Azkaban en het zou maar zo kunnen dat ik de hele serie nog ga lezen. Dan moet ik overigens nog wel even snel het laatste boek, De Relieken van de Dood, kopen, want die heb ik niet eens in mijn bezit (wel gelezen obviously). 

Books: Penguin Classics



Liefde voor deze Penguin Classics, ze zijn zó ontzettend mooi. Over de Penguin Hardcover/Clothbound Classic collectie schreef ik al iets op mijn blog en binnenkort komt er eenzelfde soort blogpost aan over onder andere de Penguin English Library collectie. Beide zijn ontworpen door Coralie Bickford-Smith en werkelijk prachtig. Bovendien staat er ook nog achtergrondinformatie over het verhaal en de schrijver/schrijfster in voor wat meer verdieping. LIEFDE.

Music: Countdown - Danny Glover - La La La Brazil


Drie nummers die ik momenteel continu afwissel, zijn Countdown van Beyoncé (uit 2011), Danny Glover van Nicki Minaj (dus slechts haar gedeelte) en La La La Brazil van Shakira. Vooral Countdown vind ik heerlijk voor een danspauze tussen het studeren door. Nicki Minaj was ik eigenlijk een beetje vergeten maar toen ik op social media een optreden van haar (en Drake en Lil Wayne) op Summer Jam voorbij zag komen, vond ik haar toch wel weer even heel stoer. Ze zong/rapte daar ook haar gedeelte van Danny Glover en damn girl, erg gaaf. 

Music: Caro Emerald


Ik vond Caro Emerald altijd al "wel leuk", maar het was nooit echt mijn stijl. We hebben thuis beide albums dus ik besloot ze onlangs eens op mijn iTunes te zetten. And now I'm addicted. Ik vind dit echt heerlijke muziek om op te zetten als ik aan het studeren ben (wat ik momenteel nogal veel doe). Rustgevend en gezellig, heerlijke achtergrondmuziek!

14 opmerkingen:

  1. Hey wat leuk :) ik heb ook een goodreads account, die was een beetje in de vergetelheid geraakt.. terwijl k toch een hoop boeken verslind

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mij in eerste instantie ook, maar nu ik die app op mijn telefoon heb ben ik echt verslaafd! Zo handig! X

      Verwijderen
  2. Mooie nagellak <3

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. aww dat kleurtje Bold Blue is ontzettend mooi en helder! Caro Emerald heeft inderdaad hele fijne liedjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Goodreads account ken ik niet, ga ik ook binnenkort eens verkennen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke favorieten! Die MUA nagellak zijn zo mooi en wauw wat zijn je nagels mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke favorietjes! Ik zag laatst een Harry Potter film en nu heb ik de neiging om alle films te gaan kijken! Harry Potter is echt leuk :D . De nagellakjes zijn echt onwijs gaaf, vooral die pastelroze. Die is zo cute!

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik ken het! De magie van Harry Potter :) Ik ga na het lezen van alle boeken weer een marathon houden denk ik zo ;) X

      Verwijderen
  7. Wauw die mua lakjes vind ik echt onwijs gaaf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die lakjes van MUA zijn zooo mooi! Ik heb alle boeken van Harry Potter haha. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ziet er goed uit die roze van mua heb ik ook! liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen