zaterdag 31 mei 2014

Prettybox Mei '14

De Prettybox van mei is alweer de derde Prettybox die ik mag ontvangen. Ik kreeg de box gisteren binnen (wat dus behoorlijk wat later is dan bekende bloggers als bijvoorbeeld Mascha, maar dat terzijde) en ben zeer tevreden! De eerste Prettybox in maart was een teleurstelling, maar zowel de box van april als deze van mei maken me ontzettend blij (rijmtalentje). Kijk snel verder voor de inhoud.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-website.






Goed gevulde box! Ook leuk dat de opvulling elke keer zo'n leuk kleurtje heeft. En... een voorproefje van de Prettybox van volgende maand, namelijk dat er een product uit de nieuwe lijn van Benefit in zit! Is deze informatie gegeven in de hoop dat mensen hun abonnement niet opzeggen of zelfs om mensen aan een abonnement te helpen? I don't mind, ik ben benieuwd! Als het nu maar niet gaat tegenvallen, dit zorgt voor hoge verwachtingen.


Ten eerste de Cotton 100 Eye Make-Up Remover. Dit zijn 20 pads van katoen, waarmee je je oogmake-up eraf kan halen. €4,50


Een miniatuur van de Clinique High Impact Mascara. Mascara's zijn altijd welkom naar mijn mening, die gebruik ik sowieso. Op deze manier hoef ik ze nooit zelf te kopen. €19,62. Daarnaast een mini van een Ciaté nagellak. Ik heb een base-coat, wat een beetje jammer is omdat ik altijd trouw mijn Herôme nail hardener als base gebruik. Dus ik gok dat ik deze als topcoat ga gebruiken. €3,95



Een Air Kiss Shine Lipgloss van JK By Jemma Kidd, in de kleur "Strip". Bijna niet te vangen op camera, maar een onwijs mooi roze kleurtje met ontelbaar veel gouden glittertjes. Op de lippen vrij nude, waar ik heel erg van hou. Mooie verpakking ook! €12,-



 Last but not least (ik bewaar altijd het mooiste voor het laatst): De LP Skin Therapy Uplifting Facial Water. Deze fles is huge, zoals ik met de tweede foto al probeer te laten zien. Dit is voor mij echt een luxe product, aangezien het naar mijn idee geen noodzakelijke stap in je beauty ritueel is, maar daarom niet minder fijn! De spray is een "hydraterende gezichtswater die je huid een gebalanceerde en rustige teint geeft." Daarnaast is het "de perfecte opvolging wanneer je net je gezicht hebt gereinigd, het is rijk aan Aloë Vera, Hibiscus extract en is geschikt voor alle huidtypes." Heerlijk dus om 's avonds voor het slapengaan of 's ochtends als je net wakker wordt op je gezicht te sprayen. Ik ben benieuwd!

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

22 opmerkingen:

  1. Wat een leuke producten zitten erin! Ik ben erg benieuwd naar het lakje. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke box!

    Sarah x
    www.palmtreesandheels.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  3. awh leuke inhoud, ik wach op mijne nog wou het een keer proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De inhoud ziet er wel goed uit! De leukste Prettybox tot nu toe denk ik wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. deze inhoud ziet er wel goed uit! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die box is goed gevuld! Leuke producten! :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele leuke inhoud! Ik ben ook wel erg benieuwd naar het Facial Water, want die lijkt mij erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De inhoud is goed! De face spray schijnt heel fijn te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie producten zaten er in de box! X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke box, vooral door de lipgloss!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De inhoud ziet er best leuk uit! Soms heb je ook van die producten die je helemaal niet kunt gebruiken en zo te zien is dat hier niet het geval. Ik ben heel benieuwd naar de lipgloss :) !

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie inhoud al ben ik nog steeds blij met de keuze om het op te zeggen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ziet er leuk uit! Leuk zoon verrassings pakketje!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een fijne inhoud zeg! Ik ben heel benieuwd naar de LP Skin Therapy Uplifting Facial Water :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Eindelijk ziet deze box er qua inhoud heel goed eruit x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De inhoud ziet er goed uit dit keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mijn oogmakeup reiniger watjes zijn al haast een jaar over de datum. Vind de kwaliteit van deze box echt drie keer niks

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Meiden,

      Leuk om jullie reacties te lezen! Fijn dat de inhoud in de smaak valt.
      @Anoniem, de datum die aan de onderkant van het doosje staat is de productiedatum. Ze zijn nog steeds van goede kwaliteit en werken uitstekend. Mocht je onverhoopt een oogmakeup reiniger hebben ontvangen die niet meer vochtig is, dan horen we het graag van je!

      Groetjes PRETTYBOX

      Verwijderen
  18. Wat fijn dat deze box ook veel fullsize producten bevat. Zelf ben ik ooit begonnen aan de Glossybox, maar hier zaten vaak zoveel mini's in dat ik er op een gegeven moment een beetje vanaf gestapt bent. Maar deze box is zeker de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen