vrijdag 9 mei 2014

Picture Perfect #9 Spending my Time in the Sun




Bloemen in huis! 


Mijn haar was echt weer te lang en ontzettend dood aan de onderkant, dus een bezoekje aan de kapster was noodzakelijk. De schade is te zien.


Deze sapjes vind ik heerlijk! 


Zoals ik al schreef ben ik momenteel verslaafd aan Game of Thrones. Mijn vader heeft de eerste twee seizoenen in een box dus daar was ik wel even zoet mee. 


Selfies met mijn "nieuwe", geknipte haar. Die laagjes zijn wel weer fijn. 



Wandeling met moeders.


Pizza leftovers! Altijd leuke verrassing als lunch. 


Nogmaals mijn Game of Thrones obsessie. Op dit punt was ik al voorbij de eerste twee seizoenen en moest ik de nieuwere afleveringen op mijn laptop kijken.



Nog meer bloemen! Ik vind vooral de oranje bloemen echt onwijs mooi.



Armcandy! Het horloge komt van Ebay en de armband van Sammydress.



Bloggen en aan mijn scriptie werken op de bank. Mijn agenda, to-do boekje en blogboekje naast me. 


Lekkere broodjes als lunch!



Mijn boekenplank eindelijk eens opgeruimd. Ik lees steeds meer en koop ook steeds meer, waardoor mijn boekenplank een beetje te vol raakte (bovendien gooide ik alles er maar bij). Ik heb het allemaal een beetje verschoven en nu ziet het er weer top uit. 




Al kocht ik gelijk daarna weer nieuwe boeken, dus moest ik weer wat aanpassen op mijn boekenplank. Het was 50% korting op alle boeken bij de Polare in Breda (omdat ze failliet zijn) en de hele winkel liep vol met mensen met stapels boeken; zo ook ik. Ik kocht de twee laatste Game of Thrones boeken die er stonden en nam twee Bridget Jones boeken mee met ontzettend leuke covers (klik hier voor de shoplog). 



Paasversieringen in mijn kamer! Ik kocht twee zakjes met paasversieringen bij de Lidl. Ik vind vooral de roze eieren super cute.


Hoewel ik niet vind dat nagellakkleuren "seizoensgebonden" zijn, neig ik in de winter en herfst toch naar donkere kleurtjes, en in de lente en zomer naar felle kleurtjes. Ik vond het weer tijd voor Bikini So Teeny van Essie. 



Na een lange dag werken mijn zaterdagavond alleen thuis doorbrengen. Ik maakte er goed gebruik van en ging eerst lekker in bad met een Corona en een boek.


Om daarna wat hapjes en (nog meer) drankjes te bereiden voor mijn Game of Thrones seizoen 3 marathon. Ik hield het niet de hele nacht vol, maar ben toch zeker over de helft van het seizoen gekomen. 



Lekker weer, dus in de tui genieten van een wijntje!


Wandelingetje...

En weer een keer in bad. Eigenlijk ga ik nooit in bad, maar de laatste weken had ik er soms toch wel zin in.


Mijn sieraden en make-up klaargelegd voor een avondje stappen. Ik moest eerst werken tot half 9 dus daarna als een speer mezelf omkleden en mooi maken om de bus te halen.



Iemand deze al geprobeerd? Dit is een nieuwe smaak Jillz, met sinaasappel. Ik vind de groene nog steeds het lekkerste, maar deze komt dichtbij! (de rode vind ik niet zo)


Bij de Appie to go zag ik deze lekker pannenkoekjes met bosbessen. Ze zijn waarschijnlijk het lekkerste als je ze eerst opwarmt in de magnetron, maar ik vond ze als tussendoortje op de uni ook wel goed te doen.


Waiting on the bus...


Sunshine!



Een lekkere lunch voor me zelf gemaakt. Brood met gesmolten brie en gebakken champignons. 



En de dag erna een lekkere lunch voor mezelf gehaald. Broodje beenham van de La Place, deze was zó lekker! 



Wij hebben zelf thuis geen kat meer maar ik blijf er gek op, dus ik vind het heerlijk als ik met andermans katten (van mijn vriend, zus of zelfs mijn buren) kan knuffelen. Ik zat een tijdje terug lekker in het zonnetje in de tuin toen de kat van de buren naar me toe kwam wandelen. Na wat aaien vond 'ie het wel zo gezellig zich gewoon naast me te nestelen, ook al past het eigenlijk niet. Gezellig!



Lovely weather.



Er komt nog een shoplog van online, maar met mijn moeder en zus ging ik naar Rotterdam om te shoppen. Vooraf gingen we langs de Kunsthal voor de schoenententoonstelling die ontzettend tof was. Herkennen jullie overigens de blauwe schoen rechts onderin? Dat is dé Manolo Blahnik uit de Sex and the City-film. 



Het museumpark is ook ontzettend mooi en zeker een kijkje waard. Ik draag hier trouwens de knalroze lip polish van Catrice, die de hele dag perfect bleef zitten!

Dit was weer een selectie van foto's die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

17 opmerkingen:

  1. Wat een hoop mooie & leuke foto's! Game of thrones is echt een fijne en verslavende serie. En wat zien die bloemen er prachtig uit,fleurt het huis altijd zo fijn op;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's, het dagboek van bridget jones wil ik ook nog hebben!!! The Games of Thrones is echt een verslavind net zoals arrow !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! erg mooi.
    Ik volg je nu op bloglovin (:

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's! Wat heb je ook veel lekkere dingen gegeten, ik krijg er honger van en die drankjes zien er ook wel goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een hoop leuke fotootjes!
    Ik wil zelf graag Game of Thrones kijken,
    maar mijn vriend niet (omgekeerde wereld hier in huis, haha).
    En wat ziet die pizza er lekker uit zeg, wow.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha mijn vriend kijkt het ook niet! Maar gezien ik er zo verslaafd aan ben, is hij ook wel nieuwsgierig geworden, dus wie weet. X

      Verwijderen
  6. Wat een leuke foto's allemaal zeg, super vrolijk!! Ik ga mezelf vanavond eens flink vermaken met Game of Thrones! Ik wist eerst niet wat ik moest doen maar nu wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke foto'sheb je gemaakt zeg! Mooie bloemen ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. lekker is dat he als je haren net geknipt zijn! en wauw wat veel boeken heb je ook al meid! misschien zijn de boeken van santa montefiore wat voor je vooral onder de ombu boom is erg mooi en de vuurtoren ook! liefs en een goed weekend x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor de tip! Zal eens opzoeken of het iets voor mij is! X

      Verwijderen
  9. Echt een lading leuke foto's! Heel erg leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat een leuke foto's! De bloemenfoto's vind ik erg mooi :D .

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Daar is dat superleuke horloge weer! <3 Hele toffe foto's, die vierde vind ik echt een prachtig beeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. erg leuke foto's & wat een super mooi horloge!

    BeantwoordenVerwijderen