zaterdag 5 april 2014

Picture Perfect #8 Lentekriebels



Ik heb mijn kamer weer een beetje lente-geschikt gemaakt door de winter-accessoires weg te halen en kleurrijke spullen neer te zetten, waaronder dit leuke schaaltje uit Griekenland, roze nepbloemen in mooie Xenos vaasjes en mijn dienblaadje met zilveren kaarsenhoudertjes gevuld (met hartjes!). 


Ik ben niet zo healthy meer als enkele weken terug, maar probeer zeker nog enkele snackmomenten gezond te maken. Hier een bakje met komkommer, tomaatjes en radijsjes en een yoghurt dipje met basilicum. 


Bij al dat lezen hoort een leuke boekenlegger en met deze nieuwe ben ik helemaal happy. Deze komt uit mijn adventkalender met chocolaatjes die mijn zus en ik nog elk jaar krijgen (traditie) met Sinterklaas; ik had een Frozen kalender (TOF!) en op de achterkant zat deze boekenlegger verwerkt. 


Ik ging pizza halen in ons dorp halen voor mijn ouders en ik. In de auto roken ze al heerlijk. 


Ik bereikte de 100 volgers! Ontzettend tof. Ik wist al dat ik er dichtbij zat en en toen ik dit mailtje kreeg, was ik toch wel een beetje trots.



Carnaval! Links heb ik mijn dino-onesie van de Primark aan (waar ik veel mensen in zag!), in het midden een sfeershotje van de optocht in Breda en rechts een nieuw carnavalsjurkje wat ik bij de Makro had gekocht. 


Midnight snack (noedels) na avondje Carnvallen.



Ik at alleen en kocht voor mezelf een heerlijke focaccia en een bakje pasta met geitenkaas. 


Als toetje nog een stukje taart.


Een avondje hangen bij mijn vriend. Hij wilde graag voetbal kijken dus ik heb me vermaakt met de kat en een boek.



Kant-en-klare pannenkoeken van de Jumbo, waar al spek op zit! Ontzettend lekker. Wel moeilijk te draaien in de pan (zie mijn faalactie rechtsbovenin). 


Druk bezig met mijn bachelorscriptie! Deze foto's zijn nog van het moment waar ik vooral bezig was met het lezen van literatuur en zoeken naar wat ik wilde toevoegen in mijn scriptie.



Al raakte ik ook vaak afgeleid door andere dingen, zoals Youtube filmpjes van Zoella


Lentekriebels! Bloemen in huis gehaald. Vooral de roze en oranje rozen deden het goed.


Ik begon mijn ochtend weer eens met een boek tijdens het ontbijt (blauwe bessen met yoghurt). Over dit boek hoort overigens een stofhoes met de daadwerkelijke cover, maar ik ben altijd bang dat ik die beschadig tijdens het lezen (ik ben echt obsessief met mijn boeken) dus die had ik er tijdelijk afgehaald. Inmiddels heb ik het boek uit en staat 'ie met hoes -de cover van dit boek is echt prachtig!- in mijn kast. 



Mais non, mijn Miners Cosmetics blush die ik momenteel ontzettend veel gebruik laten vallen. Gelukkig valt de schade mee, maar het blijft altijd een pijnlijk moment...



Ik heb de afgelopen weken al een paar keer in de tuin gezeten met een boek en een lekker zonnetje in mijn gezicht. Deze mooie boom in onze tuin begon ook weer te bloeien. 


Mezelf verwend met een chocolade paashaas. Ik ben echt gek op deze dingen!


Weer een tripje naar de universiteit. Ik vind het altijd heerlijk als de trein lekker leeg is en het weer goed is. Dan kan je lekker in het zonnetje zitten en van het uitzicht genieten. Hier luister ik mijn go-to album van het moment, Beyoncé van Beyoncé


Ik ging even met mijn moeder mee naar de bibliotheek, niet perse omdat ik zelf een boek wilde mee nemen (heb nog genoeg op de plank staan) maar omdat ik het leuk vind om daar rond te snuffelen. Zoals je ziet was Vijftig Tinten Grijs goed op voorraad... 



Lekker zonnen in de tuin met mijn nieuwe zonnebril van Ebay! Selfie :)


Een tien kilometer lange wandeling met mijn ouders gemaakt. Wat een prachtige omgeving!



En daarna de net verloren calorieën er weer bij eten bij een pannenkoekenhuis. Ik had een pannenkoek met gehakt, paprika, ui en kaas (voor zover ik me kan herinneren). Daarna een heerlijk toetje met advocaat en boerenjongens. 


Op de bank in het zonnetje het weekend inluiden met The Fault in Our Stars van John Green en een Corona. 


Hoewel dit bevroren fruit eigenlijk bedoeld was voor in een smoothie, was het ook heel lekker in de yoghurt of als snack. Toch nog een beetje healthy!



Mijn moeder kwam me dit schattige bakje paaseitjes brengen toen ik aan het studeren was op mijn kamer.


Nog een wandeling met mijn ouders! Die week hadden we het echt te pakken. Ook hierna zijn we lekker gaan uiteten; ditmaal bij een Grieks restaurant (lovely).


Mijn favoriete plekje als het zonnetje schijnt: in het hoekje van de bank. Sinds ik twee jaar geleden naar een andere kamer ben verhuisd in het huis heb ik overdag geen zon meer in mijn kamer schijnen. Ik ben wel een beetje een koukleum dus ik zit graag in de zon -zelfs achter glas- dus de laatste tijd lees ik het liefst mijn boek beneden.


Mooi stukje over Amsterdam in The Fault in Our Stars.



Na mijn twee eerdere ervaringen in de Primark in Eindhoven (druk!!) besloot ik ditmaal vroeg in de ochtend te gaan, zodat ik lekker op mijn gemakje rond zou kunnen lopen. Ik ging rond 8 uur 'sochtends bij mijn vriend weg en onderweg naar het centraal station zag ik de stad vanuit een andere hoek dan ik gewend ben: rustig. 



Ook zeer rustig in het park.


En zoals jullie inmiddels wel weten ben ik óntzettend goed geslaagd bij de Primark, waar het gelukkig inderdaad erg rustig was. Ik heb op mijn gemakje rond kunnen lopen, kon zo de paskamers in en voelde me niet gehaast. 

Dit was weer een selectie van foto's die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

30 opmerkingen:

  1. Hele mooie foto's ben erg benieuwd wat je bij de primark hebt gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik heb al een blogpost gemaakt met al mijn aankopen http://dramaqueen922.blogspot.nl/2014/03/shoplog-primark-eindhoven-maart-2014.html :) X

      Verwijderen
  2. Gefeliciteerd met je 100 volgers :-) Chocolade paashazen, jummie! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! En wat heb je veel lekkere dingen gegeten! Ik heb nog nooit een pannenkoek gehad met zoveel erop als je laat zien, maar dat lijkt me wel heel lekker! Misschien moet ik dat maar eens gaan maken :) Zelf doe ik er meestal alleen kaas op ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zeker proberen! Altijd lekker zo'n dik bepakte pannenkoek, maar wel erg vullend ;) X

      Verwijderen
  4. Wauw wat veel leuke foto's en gefeliciteerd met je 100 volgers

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke foto's! Dit soort artikelen zijn altijd leuk om te zien. De boekenleggers vind ik echt heel erg leuk :D . En gefeliciteerd met je 100 volgers! Ik ben er nu ook één van :) .

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke foto's!Ik moet the fault in our stars lezen voor Engels op school, ik krijg er een toets over. Helemaal niet erg eigenlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw, wat tof dat je school (of wrs je Engels docent) zoveel rekening houdt met de keuze van het boek! X

      Verwijderen
  7. leuke foto's! super leuk geschreven ook!
    volg je nu via bloglovin nummertje 110, op naar de 200!

    Lots of Love,
    Meral

    Me-peerless

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super leuk foto overzichtje :)
    Om vrolijk van te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Proficiat met je 100 volgers en heerlijk toch de lente :)

    Ps: Wees welkom in het bloggerscafé op Facebook. Een plaats waar we Nederlands sprekende bloggers samenbrengen voor tips, en meer. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. gefeliciteerd met je followers erg leuke foto's en leuk artikel! geniet van je weekend
    liefs, www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hele leuke foto's en gefeliciteerd met het behalen van de 100 volgers! Ik ben zelf ook altijd wel heel erg obsessief met mijn boeken en ben ook altijd bang dat ik ze beschadig haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Haha ja, ik vind het echt vreselijk als er een krasje op komt, hoekje op de kaft of de rug van die vouwen krijgt. Een boek moet er ongelezen uitzien haha! x

      Verwijderen
  12. Wat een hoop prachtige foto's <3 En wat is het toch fijn om verse bloemen in huis te halen he <3

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijne foto's wat heb je leuke dingen gedaan zeg! Gefeliciteerd met je 100 volgers!
    Veel liefs, Elien

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die rode brug in het park ziet er mooi uit en idd primark is altijd leuk gewoon :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. The fault in our stars is z'n mooi boek! Zijn andere boeken zijn ook echt aanraders. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Lekker vrolijke foto's! ^^
    Ik vind Frozen echt een super leuke film! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow! Wat een hoop leuke foto's haha!
    Jummie. Corona!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dit was heerlijk kijk voer haha, hele leuke foto's meis.
    En hoe tof dat je de 100 followers hebt bereikt :D
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke foto's! En.. gefeliciteerd met je 100ste bloglovin volger.

    BeantwoordenVerwijderen