donderdag 10 april 2014

Current Likes #14


Beauty: Catrice Made To Stay Lip Polishes


Over de Lip Polishes van Catrice schreef ik al een blogpost, maar ik blijf ontzettend enthousiast. Ik gebruik deze pareltjes momenteel bijna dagelijks. De kleuren zijn niet té heftig (in ieder geval, niet allemaal), voelen niet te plakkerig aan en blijven goed zitten. 

Beauty: Catrice Prime and Fine


Nog een product uit het vernieuwde assortiment van Catrice, namelijk de Prime and Fine Pore Refining Anti Shine Base. Ik gebruikte voorheen altijd een primer van ELF, maar die zorgde er slechts voor dat mijn make-up langer bleef zitten. Deze primer van Catrice zorgt er daarnaast ook voor dat je gezicht egaal wordt en daardoor een echte basis vormt voor je make-up (foundation zou niet in poriën etc gaan zitten). De werking is niet waterdicht, maar voor dit prijsje zeker genoeg en ik zie zeker verschil bij mijn poriën. Dit zou zo een blijvertje kunnen zijn!

Beauty: Beyoncé Rise parfum


Pulse van Beyoncé is één van mijn favoriete, frisse geurtjes en hoewel ik verder geen parfum van Beyoncé in mijn bezit heb, trok Rise (mede door het prachtige flesje) me toch wel. Ik besloot een kleine versie van 15 ml te kopen, om de geur als het ware een beetje uit te testen. Inmiddels kan ik eerlijk zeggen dat ik gek op dit parfum ben! Een sterke geur die vrij lang blijft hangen en naar mijn mening heerlijk ruikt.

Beauty: ELF blush Innocence - ELF highlighter Gotta Gow - Catrice Mrs. Brightside


Veel beauty in mijn Current Likes deze keer en hier zelfs drie producten in één. Mijn dagelijkse look bestaat namelijk vaak uit de combinatie van deze drie producten (of met een lip polish van Catrice of course). Een natuurlijke, niet opvallende blush met een prachtige highlighter en een lichte, roze kleur op mijn lippen. Lovely. 

Serie: Game of Thrones


Ik ben een laatkomertje, maar ik ben werkelijk verslaafd aan Game of Thrones. De serie ben ik aan het verslinden (inmiddels is ook seizoen 4 uit!), de boeken staan al op me te wachten en ik begin zelf GOT accessoires aan mijn kamer toe te voegen. 

Music: Beyoncé Beyoncé 


Drunk In Love was al aanwezig in mijn vorige Current Likes, inmiddels ben ik verslaafd aan het gehele album van Beyoncé. Ik moet toegeven, het was even wennen, maar met het volume hoog en de bas goed aanwezig kregen de nummers toch wel vat op me. Inmiddels staan verschillende nummers van het album hoog in mijn iTunes afgespeeld-lijst en de meeste blijven voorlopig nog wel stijgen. Mijn favoriete nummers noemde ik al in deze blogpost

Books: The Fault in Our Stars


Met het oog op mijn teruggevonden passie voor lezen las ik deze maand onder andere The Fault in Our Stars van John Green. Er komt nog een review over, maar ik kan nu al mee geven dat het tot nu toe mijn favoriete boek van 2014 is die ik in drie dagen uit had. LOVED IT!

27 opmerkingen:

  1. Leuke favorieten! Vooral die van ELF vind ik ook erg cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De made to stay glossjes van Catrice vind ik echt prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. The Fault in Our Stars was echt zo mega goed! Ik had dat boek ook echt in een mum van tijd uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben toch wel stiekem benieuwd naar Catrice Prime Fine en naar Beyonce's geurtje! Echt weer een bezoekje inplannen naar het Kruidvat ;-) Kun je trouwens de Catrice prime fine over je moisturizer plaatsen? Of moet je de primer als basis gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mooie producten allemaal :D vooral die made to stay polishes van catrice!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die primer wil ik ook nog echt hebben. Hoor er goeie verhalen over. Je andere favorieten zien er ook tof uit.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke likes! De lip polishes van Catrice zijn ook bij mij favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. die primer ben ik echt heel blij mee! verder ben ik wel benieuwd naar het boek maar ik weet niet of een engels boek zo goed in de smaak valt bij mij
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke favorieten die parfum is heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke favorieten! Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de Catrice lip polishes.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel erg leuk om je favorieten te zien! De Rise parfum van Beyoncé heb ik nog geroken, dus dat ga ik snel maar eens doen. The fault in our stars hoor ik zoveel positieve dingen over, dat ik nu toch wel erg benieuwd ben naar dit boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Erg leuke favorieten! Ik hoor echt veel goeds over de primer van Catrice, misschien moet ik hem toch ook maar eens kopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die nieuwe Beyonce geur lijkt me heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel erg leuk om je favorieten te zien! Staan ook zeker op mijn wishlist :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuk meis!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk om je favorieten te zien! Ik was benieuwd naar die Primer. Het is leuk dat hij je goed bevalt, misschien haal ik hem wel. Ik ben zelf echt huge fan van Beyoncé en TFIOS moet ik lezen voor Engels.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Naar de lipsticks van catrice ben ik heel benieuwd geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke favorieten, vooral het Beyonce Rise parfum!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Erg leuke favorieten om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke favorieten! Leuk om te lezen dit :D .

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke favorieten dat geurtje van Beyoncé is echt een heerlijk geurtje!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Jaaa Game of Thrones!! Ik hou zo van die serie! De boeken wil ik binnenkort ook gaan lezen! Het liefste heb ik trouwens van alle personages de poppetjes in huis hihi

    BeantwoordenVerwijderen