zaterdag 8 februari 2014

E.L.F. Producten

Ik gebruik sinds een half jaar de minerale face primer van ELF. Helaas was die een tijdje terug op, dus besloot ik de primer opnieuw te bestellen. De verzendkosten zijn echter €6,95, dus waarom niet gelijk wat meer in mijn virtuele mandje gooien? Ik heb wat leuke producten besteld en ze inmiddels allemaal uitgeprobeerd. Vandaag laat ik de foto's zien en deel ik mijn mening.



Altijd leuk, dat roze pakpapier om je producten heen. Wat een cadeautje!

ELF Make-up Spray





Ik heb nog nooit eerder een Make-up Spray gebruikt, dus ik was zeer benieuwd. De Make-up Mist & Set Spray van ELF bevat 60 ml en kost €4,00. Na het aanbrengen van al mijn make-up, houd ik het flesje spray vrij ver van me af (let erop dat de verpakking 12 tot 16 inch aangeeft, wat ongeveer 30 tot 40 cm is) en spray meerdere keren uit verschillende hoeken op mijn gezicht. Hierdoor heb ik het idee dat de spray op mijn hele gezicht komt en daarnaast voelt het ook nog vrij lekker aan. De spray droogt vrij snel op en zorgt er ook niet voor dat je make-up gaat vlekken (waar ik voorheen altijd bang voor was). Je make-up ziet er zelfs een stuk natuurlijker uit, omdat het poederige effect weggaat. Daarnaast heb ik het idee dat mijn make-up inderdaad langer blijft zitten, dus ik vind dit zeker een aanrader én een blijvertje in mijn collectie!

De Make-up Spray is te koop voor €4,-.

ELF Blush - Gotta Glow







Ik heb een nieuw gevonden liefde voor highlighters. Op mijn wangen, in mijn ooghoeken, onder mijn wenkbrauwen en op mijn cupid's bow: ik vind de glans overal prachtig. De highlighter van ELF, namelijk Gotta Glow (te vinden bij de blushes), zou een soortgelijke glans geven als Nars Albatross en wordt soms zelfs een dupe genoemd.


Ik vind de doosjes van de ELF Studio Blushes echt onwijs mooi trouwens. Voelt totaal niet goedkoop aan door het strakke, zwarte doosje met spiegeltje én een doorzichtig stukje waardoor je ziet welke kleur erin zit. En de highlighter zelf... Love it! Subtiel (al is de highlighter in het echt een stuk opvallender, maar moeilijk op de foto te vangen) met een prachtige glans. En dat voor maar €4! Ik heb Albatross van Nars zelf niet in mijn bezit, maar hier een foto waar je de vergelijking ziet.

De Highlighter Gotta Glow is te koop voor €4,-.

ELF Waterproof Eyeliner & Eyeliner Waterproof Pen






In mijn Current Likes liet ik al zien dat ik gevallen ben voor een eyeliner stift. Helaas wel een redelijk prijzige, waardoor ik nu op een zoektocht ben naar een goedkopere variant. ELF heeft twee zéér goedkope eyeliner pennen in het assortiment, dus het leek me een goed idee deze ook te proberen. Het verschil tussen beide is me nog niet helemaal duidelijk, behalve de kleur van het omhulsel zouden ze volgens de beschrijving precies hetzelfde zijn, de witte is alleen wat duurder en heeft een "nieuwe formule".

Ten eerste de zwarte variant, van slechts €1,-. Op internet zijn veel enthousiaste mensen over deze eyeliner te vinden, helaas ben ik er niet één van. De eyeliner is naar mijn mening niet zwart genoeg waardoor je geen mooie lijn kan zetten. Nee, deze eyeliner ga ik niet opnieuw kopen.


De eyeliner met het witte omhulsel is iets duurder, maar nog steeds spotgoedkoop: je hoeft er namelijk slechts €2,50 voor te betalen. Ik heb de zwarte eyeliner als eerste getest, dus na tegenvallende resultaten had ik hier geen hoge verwachtingen meer van. Ik ben echter onwijs verrast: de eyeliner brengt makkelijk aan én is goed zwart. Misschien niet gelijk zo zwart als de duurdere van bijvoorbeeld Eyeko, maar na een extra laagje zal het niet veel meer schelen. Ik ga deze eyeliner zeker opnieuw kopen en verder uitproberen, but for now, I'm impressed. 



De Waterproof Eyeliner (zwart) is te koop voor €1,-.
De Eyeliner Waterproof Pen (wit) is te koop voor €2,50.

ELF Minerale Gezichtsprimer - Studio




Mijn enthousiasme over deze primer heb ik al in een eerdere blogpost over ELF gedeeld, dus voor meer info verwijs ik je naar dat artikel.

De Minerale Gezichtsprimer is te koop voor €6,80.

Al met al heb ik weer een leuke bestelling geplaatst. Ik begin ELF steeds meer te waarderen!

17 opmerkingen:

  1. Ik probeerde nog niet zoveel uit van het merk voornamelijk omdat je steeds online moet kopen, wat ik toch wel jammer vind. Ik vind het altijd leuker om de make up in levende lijve eens te zien ;)! Jij hebt alle sinds een leuke productjes gekocht :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daar ben ik het wel mee eens, ik zou het ook liever in de winkel testen. Maar aangezien ik ELF toch echt een heerlijk merk vind, heb ik het online shoppen er wel voor over ;) X

      Verwijderen
  2. Mooie producten, elf heeft wel leuke producten altijd voor een koopje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie make-up allemaal! Ik gebruik de gezichtsprimer ook en ben er super blij mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijne producten heb je besteld :D !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke producten! Ik ben erg benieuwd naar Gotta Glow :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat het overgrote deel van de producten je zo goed bevalt! :) Ik heb nog nooit iets van elf geprobeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nog nooit iets van ELF geprobeerd, maar misschien binnenkort maar eens bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gave eyeliner! Ik denk dat ik hem maar eens ga bestellen! Leuk review ook!
    Liefs,
    vanilles-..blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een tijdje geleden heb ik ook een bestelling gedaan bij elf cosmetics en vandaag is de laatste review online gekomen. Ik vind Gotta Glow en een geweldig mooie highlighter!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke dingen! Ik vind ELF wel een fijn en lekker goedkoop merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. lijken me fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Klinkt heel fijn! En wauw, wat heb jij een mooie nagels! :)
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  13. super producten, zelf hebben we t nog niet geprobeerd!
    bedankt voor de post, groetjes
    http://www.we-heart-fashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow, wat een verschil inderdaad tussen die pennen! De duurdere kopen loont dus toch echt.

    BeantwoordenVerwijderen