zaterdag 4 januari 2014

Picture Perfect #5 Stormy Days & Holidays



Donut time! Dit prachtige hapje was gevuld met aardbeienjam. Jammie.



Aangezien ik het vaak vergeet Picture Perfects te plaatsen, zijn deze foto's al weer een hele tijd oud. Zo was ik in de herfstvakantie (ja, zo lang geleden) alleen thuis waardoor ik ook zelf moest "koken". Koken staat voor mij gelijk aan één keer daadwerkelijk zelf iets maken en verder gerechten opwarmen. Deze week had ik drie keer een soort kant-en-klare pannenkoeken gekocht. 


Die week ging ik ook een avondje stappen en toen ik 's nachts thuis kwam had ik ontzettende trek. Maar even snel een doos met mini sauseisen opgewarmd. 




Deze prachtige roosjes kreeg ik op mijn werk en ze gaven mijn kamer echt een boost.



Ik heb deze Picture Perfect wel zeer veel eten... Deze Apfelstrudel warmde ik voor mezelf op. Achteraf gezien was een beetje vanille saus misschien wel lekker geweest.



Mijn zus kwam een nachtje slapen en dus besloot ik wraps met zalm, kruidenkaas en rucola te maken. Altijd lekker en niet te moeilijk te maken.



De EMA's van 2013 kwamen weer op MTV en natuurlijk zat ik aan de tv gekluisterd. Ik vind dit altijd zo gaaf om te zien! Ik heb er ook een blogpost overgeschreven



Story of my life, maar dan andersom. Mijn vriend verplaatst zich op het moment dat hij in slaap valt (en soms al daarvoor) naar het midden van het bed. Met een beetje geluk moet ik hem halverwege de nacht terugduwen of word ik wakker met een elleboog op mijn kussen. Altijd fijn.



Mijn ouders waren een weekendje naar Terschelling en stuurden me dit lieve kaartje.



Een vriendin gaf een woonparty en ik kocht dit leuke dienblaadje. In mijn blogpost over mijn Christmas Decorations kon je al zien hoe ik dit dienblad uiteindelijk in mijn kamer heb verwerkt. 



Mijn vriend woont in Breda en als ik na een nachtje slapen bij hem naar de universiteit moet of naar huis, ga ik meestal lopend naar het station. Als ik loop (en niet met de bus ga) kom ik door het Valkenberg en zeker in de herfst vind ik dat heerlijk. Wat een plaatjes...



Zoals ik al meerdere keren verteld heb, stress ik de laatste tijd nogal snel als het om mijn studie gaat. Dit komt vooral omdat ik in het derde jaar van mijn Bachelor zit, wat dus als het goed is het jaar is waarin ik mijn Bachelor ook daadwerkelijk haal. Alleen moet ik dan al mijn vakken in één keer halen; anders loop ik gelijk minimaal een half jaar studievertraging op. Ik heb momenteel op veel momenten tentamens (door mijn minor) en probeer voor alles zo op tijd mogelijk te beginnen. Red Bull is dan mijn reddende engel (het geeft me alleen nog net geen vleugels). Dit artikel van Herzberg was overigens heel leuk geschreven.



Pan! Het is nog minimaal, maar het moment dat je pan raakt is altijd mooi. Dit is mijn highlighter van de Sephora, die ik als blush gebruik. Echt prachtig.

Genieten van een treinritje naar de uni onder het genot van een broodje ossenworst en een lekker muziekje. 



Sinterklaas! Links zie je de surprise (een minion!) die ik voor mijn vriend had gemaakt, in het midden alle hapjes op tafel tijdens onze Sinterklaasmiddag, rechts bovenin mijn zelfgemaakte pepernoten en rechts onderin heerlijke sinterklaas tompouces van de Lidl. 


Lunch! Roerei met spek.


Hoewel het inmiddels al helemaal niet zo koud meer is (waarschijnlijk komt dat nog in januari en februari, wanneer we allemaal alweer zin in de lente hebben...) vind ik een warme chocolademelk met slagroom op zijn tijd heerlijk.


Beertje! Deze schattige haarband die mijn oren verwarmd komt van de Primark. 


Deze kaarsenhoudertjes kreeg ik tijdens Sinterklaas en ik vind het echt prachtig als er brandende kaarsjes instaan. Zeer mooi effect.



Thuiskomen na mijn laatste tentamen voor de kerstvakantie en mezelf verwennen met een big-ass sandwich en een Dr. Pepper. 


En dan de kerstvakantie inluiden met een heerlijke lunch bij de La Place met mijn vriend. Achteraf gezien was de salade én het gigantische broodje kruidenkaas misschien iets te veel van het goede, maar ach, voor die ene keer.


Mijn New Years Eve-look. Ik had mijn prachtige kanten jurkje van de Forever21 uit Antwerpen aan (die mijn vriend voor me heeft uitgekozen) en waar ik veel complimenten over kreeg. Daarbij een ketting van de Primark en twee kleine, gouden ringetjes. Qua make-up heb ik het Sleek Vintage Romance palette gebruikt, een roze blush met glitters van ELF en een highlighter van Catrice (al is dit alles op de foto niet echt goed te zien). Op mijn lippen droeg ik een Revlon Lip Butter.

27 opmerkingen:

  1. Wat en leuke gezellige foto's om te zien en erg lekker eten allemaal haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg leuke foto's! die van "bed space" is heel komisch xD

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's en ooooh zoveel leuke en heerlijke food foto's. <3 - <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die kaarsenhoudertjes zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke foto's! En wat een mooie rozen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zag je er mooi uit bij nieuwjaar! Heel leuke look.
    Die roosjes zijn supermooi en die raps zien er heerlijk uit.

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Enorm leuk jurkje heb je aan! Was het zo'n lang jurkje met lange mouwtjes?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Ja op de foto in de collage aan het begin zie je dat beter: het jurkje heeft lange mouwen met doorzichtig kant (of in ieder geval, geen extra laagje stof onder het kant). X

      Verwijderen
  8. Wat een lekker eten allemaal, vooral die donut! Yum!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. O mijn god dit lekkere eten is allemaal echt niet goed zo rond etenstijd. Je hersenlichtjes zijn overigens ook leuk en ik heb je berenmuts in het panda haha.

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha sorry! En die Panda muts zag ik ook ja! De Primark had zoveel leuke versies. X

      Verwijderen
  10. hahaha die bed verdeling, herkenbaar!
    en die wraps zien er te lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oeh, al dat eten ziet er gewoon te lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heb je mooie foto's gemaakt! Al dat eten ziet er overheerlijk uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke foto's, ziet er echt super gezellig uit. Ook met al dat lekkere eten! x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke foto's! Van al die foodfoto's krijg ik wel honger haha. Je jurkje vind ik trouwens heel mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke foto's! Ziet er allemaal gezellig en ook lekker uit haha!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Echt super mooie roosjes! Prachtige kleur, die mooi in je kamer past!

    Liefs,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik krijg zoveel honger van deze post! Die donut en die wrap zien er zo yummie uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. leuke foto's, krijg honger van die wraps.! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke foto's, krijg er best honger van! En wat een prachtige bloemen heb je gekregen zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Zo'n leuke foto's! Die donut ziet er super lekker uit. En die muts van primark is echt schattig! Ik wens je alvast veel succes met al je schoolwerk.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtige foto's! Ik krijg honger van al dat lekkere eten;)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik zie echt heel veel leuke foto's! :D Ik vind de rozen die je hebt gehad echt ontzettend mooi, rozen zijn sowieso prachtig hihi :D En tof dat je pan hebt geraakt in die highlighter! Ik vind die highlighter ook echt super mooi, maar toen ik hem nog wilde kopen was die overal al uitverkocht bij de Sephora's :(

    BeantwoordenVerwijderen