zaterdag 25 januari 2014

Glossybox Januari ´14

Tijd voor een nieuwe, frisse start. Na het fiasco van vorige maand, vond Glossybox het gepast om het nieuwe jaar met een schone lei te starten (geen slecht idee). Behalve dat de box in een nieuw jasje is gestoken, kreeg ik enkele dagen voor bezorging ook een mailtje met een verkapt excuus over vorige maand. Fijn dat ze het even extra erkennen. Ik vind het leuk dat de box weer net even anders is én dat deze gewoon op tijd was. Kijk vandaag mee naar de box van januari.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site!








De boos is iets anders dan voorheen. De matte buitenkant is vervangen door een roze glans, het logootje op de deksel is vervangen door het woord "glossybox" en de deksel gaat aanzienlijk verder over de doos heen dan voorheen. Daarnaast is de binnenkant nu roze in plaats van zwart. I like it!



Goed gevulde box! Ik zie vooral veel verzorgende producten, wat mijn huid momenteel wel kan gebruiken.


Dit sponsje (Konjac Sponge) van Karmameju kost €9,25. Je kan de spons gebruiken om de huid te exfoliëren, zuiveren en diep reinigen. Ook zou het de doorbloeding en het herstel van je huid stimuleren. Je moet de spons eerst vijf minuten in warm water leggen, wat ik een beetje jammer vind want ik heb normaal geen zin om zoveel extra tijd aan mijn avondritueel te besteden, waarna je hem kan gebruiken. Ik ben benieuwd, maar ik denk dat ik dit vooral op verwenavondjes zal gebruiken. Als extra stap is het me gewoon teveel werk en tijd.



Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van dit product gehoord, maar toen ik het opzocht zag ik veel lovende reviews. The POREfessional van Benefit is een primer die de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes minimaliseert, waardoor je een extreem zachte en gladde huid krijgt. Overigens kun je hem ook over je make-up aanbrengen (zegt Glossybox) in plaats van onder, maar dit lijkt mij een beetje eng (straks smeer je al je make-up uit). Ik ben ontzettend benieuwd! De full size is groter en bevat 22 ml, deze kost €33,- (autsj).


Dit stuk zeep van Prestische Soap bevat natuurlijke ingrediënten en is vers en handgemaakt. Ik gebruik eigenlijk nooit stukken zeep, dus misschien juist wel leuk om te proberen (of weg te geven aan mijn zus?). Dit stuk is fullsize en kost €12,30.


Dit opvallende groene pakje bevat Cleaning Tissues van het merk Absolute. De Make-up Cleaning tissues zijn op waterbasis gemaakt met natuurlijke extracten. Er zitten tien doekjes in één pakje en één pakje kost €5,05.



Lekker! Dit is echt een box vol producten voor een verwenmomentje. Dit Collageen en Aloë Vera Hydro masker van Être Belle is ideaal voor de wintermaanden door de vocht boost die het geeft. Ik gebruik eigenlijk nooit maskertjes die je zo op je huid legt (dus een lapje stof) maar het is natuurlijk een stuk makkelijker dan maskers die je er weer af moet halen. Een setje van tien maskers kost €30,80.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site! Wil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

19 opmerkingen:

  1. Leuke producten allemaal! Die porefessional is erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer leuke producten deze maand!

    Liefs, Elbrich
    xfashionmeep.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zitten leuke producten tussen :D die van benefit is heel fijn heb hem ook is al bijna op

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik ben benieuwd naar the pore professional :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke producten zitten erin! Ik ben erg benieuwd naar de cleaning tissues . :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben vooral benieuwd naar de POREfessional!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke producten zitten er in deze box, vooral de Porefessional lijkt me fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die porefessionel van van benefit lijkt me ontzettend goed! x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind deze inhoud zo leuk!! :) Vooral de Porefessional ben ik super benieuwd naar, mooie foto's ook!! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze box ziet er qua inhoud nog wel leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. The Porefessional lijkt me wel heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een fijne producten! Ik ben heel benieuwd naar the pore professional :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat meer verschillende producten in de Glossy Box had verwacht. Is dat normaal wel zo?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja meestal is het meer gevarieerd, bijvoorbeeld een mix van verzorgingsproducten, make-up, nagellak en haarproducten. Zoals ik al aangaf is dit echt meer een verwenbox naar mijn idee, met puur verzorgingsproducten. Ik vond het zelf niet storend omdat er normaal altijd een goede mix is! X

      Ps; voor voorbeelden van een "normale mix" check de oktober en novemberboxen: http://dramaqueen922.blogspot.nl/2013/10/glossybox-oktober.html
      http://dramaqueen922.blogspot.nl/2013/11/glossybox-november-13.html

      Verwijderen