maandag 13 januari 2014

Glossybox December '13

Het is inmiddels 13 januari 2014 en nee, ik ben niet gewoon pas laat begonnen aan het schrijven van deze blogpost. Ik heb mijn Glossybox van december 2013 letterlijk pas twee dagen. Ik ben altijd ontzettend positief over Glossybox dus ik vind het ook niet meer dan eerlijk dat ik het ook gewoon moet vertellen als er even iets niet zo positief is. En helaas is dat nu het geval.


Normaal krijg je je Glossybox de derde week van de maand, ik meestal op donderdag of vrijdag. 27 december had ik mijn box nog niet en besloot ik een e-mail te sturen, waarop ik een automatische e-mail terug kreeg dat ik binnen 24 tot 48 uur antwoord zou krijgen. 2 januari had ik nog geen antwoord (en geen Glossybox) dus besloot ik wéér te e-mailen. Ik besloot op de Glossybox facebookpagina te kijken en zag daar ontzettend veel negatieve reacties met betrekking tot het niet ontvangen van de december-box en de slechte mogelijkheden om contact te krijgen met Glossybox. Meer mensen hadden dit probleem dus. 8 januari kreeg ik pas een e-mail terug en 11 januari kreeg ik de box binnen. Wat ik zo vervelend vind, is het feit dat ik (en meer mensen dus) niet geïnformeerd zijn over de vertraging. Het is dat ik al twee jaar abonnee ben, anders zou ik nog gaan denken dat ik opgelicht werd. Ik snap dat het fout kan lopen met een verzending, zeker rondom de feestdagen, maar het was dan wel zo netjes geweest om een berichtje op Facebook of de website te zetten. Én om gewoon e-mails te beantwoorden en de telefoon op te nemen.

Ondanks dit blijf ik gewoon abonnee, ik vind de box veel te leuk, maar ik moet zeggen dat het wel een deuk in mijn ongetemde enthousiasme voor Glossybox heeft gemaakt. That being said, laten we de box maar eens gaan bekijken.







Een kleine domper, want wat zou het ontzettend leuk zijn geweest om deze box gewoon voor (of rondom) kerst te hebben gehad. De box is geheel in kerstsfeer en dat voelt nu, drie weken later, toch niet meer zo gepast. Desalniettemin een mooie doos, leuke verpakking en een leuke folder. Nu de inhoud nog...


Looks good! Vooral het nagellakje trekt mijn aandacht...


...dus laten we daar mee beginnen. Glossybox heeft vaak terugkomende merken. Zo had ik in juli al een lakje van Nails Inc., maar toen was het een kleinere versie. Bovenstaande nagellak is een donkere, kersrode kleur met de naam Victoria. Ik ben gek op bordeauxrood of zeer donkere kleuren (die soms bijna naar zwart neigen) in de winter. Dit kleurtje ga ik deze week nog dragen. Het is een full size en de prijs is €13,-.



Ahava is nog zo'n terugkerend merk (waar ik overigens zeer blij mee ben, tot nu toe alleen maar heerlijke producten) met dit keer een Essential Day Moisturizer en Hydration Mask. Ik ga deze producten met plezier uitproberen. Moisturizer: €33,95/50 ml. Hydratation mask: €30,95/100 ml.


Van Kérastase zat er een Bain Satin Shampoo (€20,65 fullsize) en Mask Intense (€38,95 fullsize) in de box. Beide testertjes, wat het in de categorie "ik-moet-het-gelijk-gebruiken-of-het-belandt-in-een-la-waarna-ik-het-weggooi" valt. Dus dat ga ik deze week maar eens doen denk ik. Ik ben nooit zo heel enthousiast over nieuwe haar producten voor onder de douche, omdat ik mijn perfecte producten al gevonden heb en eigenlijk dus geen behoefte heb aan nieuwe varianten. Maar er moet voor ieder wat wils in zitten natuurlijk.


Nog een moisturizer, namelijk de Oxygenating Moisturizing Cream van Naobay (€32,50/50 ml). Deze cream zou voeden, beschermen en verzachten en is een universele crème (voor alle huidtypen). De crème zou verder ook te gebruiken zijn onder je make-up, zodat die langer blijft zitten. Daarnaast een Super Toning Body Wash van Balance Me (€12,15/250 ml). Wat Glossybox hierover zegt: "Deze lifting super toning body wash is gecreëerd om de huid te verbeteren, verzachten en goede circulatie te bevorderen. Dankzij de unieke samenstelling van natuurlijke actieve ingrediënten zoals juniper, bergamot, geranium en lavendel."



Tot slot iets waar ik ook zeer benieuwd naar ben, namelijk deze prachtige oogschaduw van Emite Make-up. Het lijkt me een prachtige kleur die misschien ook mooi als highlighter is. Prijs: €19.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site! Wil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

24 opmerkingen:

  1. Ik vind die oogschaduw echt leuk en die nagellak ook verder mwah.. niet echt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten! Wel heel jammer dat de box pas zo laat kwam en dat zij daarover geen informatie hadden gegeven..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij had iets meer erin als mij , maar de oogschaduw en nagellak had ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, daar zit je dan zo laat met een box helemaal in kerstsferen, tsja beetje een domper inderdaad! Die nagellak is wel echt een prachtige kleur <3

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer dat de box zo laat was, zo'n box voor kerst ontvangen maakt 'm toch net wat leuker! Nou ben ik overigens wel heel benieuwd wat jouw perfecte haarproducten zijn... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas pindakaas :( Haha snap ik, ik bouw de spanning wel op maar geef vervolgens niets weg ;) Ik gebruik al jaren de Pure Resource shampoo van de L'Oreal Expert lijn en de Sheer Blonde conditioner (of zoiets) van John Frieda (en deze raad ik écht aan, werkt fantastisch en maakt mijn haar heerlijk zacht). En buiten de douche natuurlijk de Batiste droogshampoo ;) X

      Verwijderen
  6. Balen dat de box zo laat binnen kwam zeg. Die oogschaduw lijkt me wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. vreemd dat de box zo laat is gekomen, er zit leuke producten bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik begrijp je reactie helemaal, ik zou ook erg teleurgesteld zijn. Het lakje ziet er het inderdaad het fijnst uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmmm ik vind de box ook niet helemaal geweldig! Jammer ook dat die zo laat kwam

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hmmm super vervelend datje box zo laat kwam en dat ze het ook niet even duidelijk lieten weten. Ik vond de December box niet zo heel interessant,alleen de nagellak was wel tof! jammer!:(

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik denk dat die nagellak prachtig zal zijn :D maar verder ben ik niet zo doel op beauty boxes.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vond deze helemaal niet zo leuk! Heb m ook gekregen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat jammer dat je hem zo laat pas binnen hebt D:

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jammer dat je deze pas zo laat binnen had!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een leuke inhoud! Ik ben benieuwd naar de oogschaduw. x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke producten! Ik heb mijn abbo op de box opgezegd omdat ik de inhoud niet meer zo leuk vond.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh wat een prachtige producten, mooie oogschaduw!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik vind de inhoud best oke. En ik vind de producten nu niet bepaald Christmassy, dus ik vind het geen probleem dat je er nu pas wat over post, maar goed, voor jou is het natuurlijk minder leuk om zo lang te moeten wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee eigenlijk alleen de box en aankleding zelf inderdaad. Ja, het was anders een leuk extra kerstcadeautje geweest ;) (die ik zelf had betaald haha). X

      Verwijderen
  19. Ik heb inderdaad meer mensen gehoord over vertraging van de glossybox, jammer! De producten vallen dit keer ook een beetje tegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ben het helemaal met je eens! Ik kreeg mijn Glossybox ook echt heel laat binnen. Erg jammer en inderdaad: hoeveel moeite is het om even een berichtje door te mailen of op Facebook te zetten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad niet al teveel moeite en ze hadden zich er een hoop geklaag en gezeur mee kunnen besparen. Ik had me in ieder geval gerustgesteld gevoeld als ik gelijk een mailtje terug had gehad. Maar misschien hebben ze er wat van geleerd ;) X

      Verwijderen
  21. Het lakje ziet er leuk uit! Love the color ^^

    BeantwoordenVerwijderen