donderdag 3 oktober 2013

iPhone 5 Covers: My New Obsession

Zoals ik in mijn Fall Shoplog al schreef, heb ik sinds kort een iPhone 5. Ik gebruik dit schatje nog niet voor bellen en whatsappen etc, omdat mijn nummerbehoud pas over 20 dagen ingaat (boehoe). Gelukkig heb ik nu genoeg tijd om hoesjes te bestellen (en onzinnige iPhone spelletjes te spelen) en ik kan er gewoon niet over uit hóeveel verschillende covers er op Ebay te krijgen zijn. Voor mijn Blackberry Torch (may it rest in peace... -o wacht, die leeft nog) waren de mogelijkheden maar beperkt maar voor de iPhone... O my god, ik word gek. Ik kan gewoon mentaal niet aan dat er zoveel leuks te krijgen is. Inmiddels heb ik twee hoesjes gekocht en doe ik mijn best om niet meer te bestellen. Om niet als een complete idioot over te komen, leek het me leuk een collectie van toffe hoesjes te laten zien. Hopelijk lijkt mijn verlangen naar hoesjes dan logischer. Dus vandaar: vandaag mijn wishlist van iPhone 5 covers.


Star Wars - €4,52
Kat - €5,92
Dit zijn de hoesjes die ik nu al bezit. Ja, ik heb mijn telefoon twee weken en voor elke week heb ik al een hoesje. So what. 

Alle prijzen die ik noem zijn inclusief verzendkosten.

Captain America €13,09
Iron Man - €13,09

Catwoman€13,09
Batman & Robin€13,09
Batman€13,09

Ik weet niet wat het is met deze comic hoesjes, maar ik vind ze zo tof. Zeker deze oldschool stripboek covers. Echt zo'n vintage uitstraling, maar dan stoer. 

Superhelden - €12,49

Niet echt praktisch, covers die groter zijn dan je telefoon, maar hoe schattig? 

Minions - €14,-
Cleaning Minion - €14,-
Avengers Minion - €4,-

Despicable Me 1 & 2 zijn allebei onwijs toffe films, maar wat ze echt leuk maakt zijn natuurlijk de minions die momenteel ontzettend populair zijn. Dit zie je ook in de verzameling covers die er te vinden is op Ebay met minions erop in alle soorten en maten. Awesome!

Romantic - €12,40
Russel - €10,80
Up House - €10,80

Nog zo'n leuke film: Up. De twee rechtse covers zijn mooi kleurrijk terwijl de linkse juist wat eentoniger is, maar zo ontzettend lief.

Peter Pan - €10,60
Minnie Mouse - €28,-

Disney! Nostalgie all over the place. Alleen dat Minnie Mouse hoesje is een beetje overpriced, maar als ik het me goed kan herinneren zag ik deze ook in Disneyland hangen, dus het zal wel een "origineel" Disney hoesje zijn.

Zwarte Glitter - €6,-
Galaxy - €14,-
Patroontje - €5,93
Nighttime - €12,-

Glitterhoesjes blijven altijd leuk right? Vooral in de zomer, als de zon er op schijnt en het licht onwijs mooi weerkaatst. Ook het Galaxy hoesje vind ik tof.

Galaxy Aztek - €11,-
Hout Zwart Aztek - €17,86
Hout Blauw Aztek - €17,92

Ik zou nog veel meer hoesjes kunnen laten zien, maar ik sluit deze post af met drie Aztek printjes. Ten eerste op een Galaxy achtergrond en de andere twee op hout. 

Ik hoop dat ik heb kunnen laten zien hoeveel er te vinden is op Ebay. Al deze hoesjes zijn er over het algemeen ook voor de iPhone 4. Sowieso raad ik aan om hoesjes op Ebay te kopen. Ze zijn een stuk goedkoper en je hebt onwijs veel keus. Het enige nadeel is dat het soms wel een paar weken kan duren voordat je aankoop aankomt en daarnaast is de kwaliteit niet altijd te garanderen. Maar voor dat geld stoor ik me daar niet aan.

18 opmerkingen:

  1. Wat een leuke hoesjes zeg!
    Ik zie voor mijn Samsung Galaxy S 3 mini ook wel leuke voorbij komen op eBay enzo.. Maar moet me altijd inhouden hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke hoesjes allemaal! Ik vind de Zwarte Glitter, Galaxy,Patroontje, Galaxy Aztek , Hout Zwart Aztek en de Hout Blauw Aztek het leukste

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Vooral die Disney hoesjes. En die met dat oude stelletje van Up, lieff. Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de laatste serie het leukst!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke selectie hoesjes.. vooral die met glitters en die ballonnen vind ik leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke hoesjes! Ik vind vooral het hoesje met het katje en de aztek hoesjes heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Er zitten echt hele leuke tussen, cat woman is natuurlijk stoer. Zelf heb ik geen iphone dus kan niet over de verlangen mee praten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die van Peter pan vind ik heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben superkieskeurig, dus ik vind ze lang niet allemaal leuk, maar van die aztecprintjes ben ik wel fan! Ik heb alleen geen Iphone ;). Ben van Blackberry naar Samsung weer terug naar Blackberry gegaan (de Q10) en ben ZO BLIJ dat ik geen fucking touchscreen meer heb! Of althans, de Q10 heeft wel touchscreen, maar voor typen kan je gewoon je toetsjes gebruiken. Ik kan ook echt niet met de Iphone 5 van m'n vriend omgaan, haha. Helaasdepaas is Blackberry failliet (geloof ik?), maar als mijn telefoontje straks heel goedkoop wordt, ga ik er even drie inslaan voor als die van nu het begeeft, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ach die van UP zijn zo schattig! En verder is aztec ook altijd tof. Ik heb een iPhone 4 en ook al onwijs veel hoesjes daarvoor hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die van Star Wars en de Aztek-hoesjes vind ik echt top :D
    Goed, ik heb nu 3 hoesjes.. dat vind ik voor nu wel voldoende haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die van Star Wars is inderdaad erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig, vooral die glitter hoesjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat hoesje met die kat is vooral erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gave hoesjes van disney! Vooral die van Peter Pan!

    BeantwoordenVerwijderen