woensdag 30 april 2014

Prettybox April

Hoewel ik niet geheel ontevreden was met mijn eerste Prettybox, waren de drie producten die ook bij verschillende budgetwinkels te koop zijn voor véél minder geld dan op het kaartje aangegeven op zijn minst teleurstellend. In zoverre dat ik zelfs overwoog mijn abonnement stop te zetten (en dat terwijl ik al sinds het begin van Glossybox NL een abonnement heb). Toch wil ik niet te snel afhaken en vandaar dat ik extra benieuwd was naar de inhoud deze maand. Kijk dus snel mee naar de Prettybox van april!

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-website.








Een box met enkel Ciaté producten? Hmm, ik was een beetje huiverig.



Ten eerste het "extraatje". Dit kleine lipstickje van Bourjois is bedoeld als sleutelhanger of voor aan je tas. Op die manier kan je er makkelijk bij. Ik vind het idee leuk, maar ik draag eigenlijk altijd andere lipkleuren, dus dan wordt het alsnog vrij omslachtig. Daarnaast vind ik dit specifieke kleurtje te subtiel. €2,95


Van Ciaté zat er ten eerste dit ontzettend leuke kleurtje nagellak in. Ik heb slechts één andere nagellak van Ciaté, maar ik vind de flesjes onwijs mooi, vooral door het strikje. Ik heb een donkerroze kleur, met de naam Knickerbockerglory (seriously, dat is de naam). Binnenkort foto's in een aparte blogpost! €9,95




Als tweede en tevens laatste product, zat er deze manicure box van Ciaté in. Wauwie, ik ben ontzettend verrast maar onwijs blij! Ik vond het in eerste instantie nogal raar dat er maar twee echt "losse" producten in zitten, maar dit is zo uitgebreid dat ik het juist voor de variatie wel gaaf vind. Daarnaast heb ik liever iets waar ik héél blij mee ben, dan vijf producten die ik wel oké vind. Al verschilt het natuurlijk per persoon of je hier blij mee bent en het is natuurlijk vervelend als je maar twee producten hebt die beide niet je smaak zijn.

Maar dat terzijde, dit is de Chalkboard Manicure set waarin ten eerste de Chalkboard Nail Polish zit, dan vier Chalk Pens en een matte topcoat. Het is dus de bedoeling dat je eerst Chalkboard op je nagels doet (krijtbord) waarna je met de krijtpennen patroontjes op je nagels kan maken. Ik ben hier ontzettend benieuwd naar en hier komt zeker een review over! Deze set heeft een waarde van €25,-, al zag ik op andere blogs dat er enkele manicure sets van Ciaté bij de Bijenkorf in de aanbieding zijn, dus ik weet niet of het helemaal klopt. 

De Prettybox heeft mij positief verrast en ik ben onwijs blij met de inhoud. Hoewel ik nog steeds niet ontzettend onder de indruk ben van het algehele Prettybox-concept door de producten uit de eerste box, heeft dit mijn blik wel positief veranderd. Op naar de volgende maand!

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

16 opmerkingen:

  1. Ik vind het wel een leuke inhoud, maar de manicure set kan je ook bij de big bazar kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het tegenvallen, ze hadden dat losse nagellakje beter kunnen vervangen door een kleine handlotion o.i.d.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben minder een nagellak fan (ik vind lakjes wel leuk maar ik heb er genoeg :p) dus de inhoud is net iets minder mijn ding :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De inhoud vind ik best wel leuk, alleen jammer dat er maar drie producten inzitten. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je er tevreden mee bent, wel jammer dat er zo weinig in zit....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind hem best leuk, jammer dat er weinig in zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind 't een mooie inhoud hoor. Cute, die mini lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke box! Dat Ciate nagellakje is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wauw leuke inhoud alleen jammer dat er weinig in zit.. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, dat ziet er echt uit als een super leuke inhoud! Die Ciaté box is wel gaaf, zeg <3 . Jammer dat het "extraatje" je een beetje tegenvalt, maar ja, de nagellak en de box zijn wel heel erg leuk. En die naam van de nagellak is ook onwijs grappig :D .

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha, de naam van de nagellak is echt geniaal!

    Love,

    Rowan


    Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi nagellakje! Echt zo'n knalkleurtje voor in de zomer :) Lijkt me echt leuk om elke maand zo'n box te ontvangen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind de inhoud heel leuk, mooi zomers kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jammer dat er zo weinig in zit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond de manicure box wel heel tof, dus mij maakt het niet uit! X

      Verwijderen