Over mij

Ik ben een 25-jarige jongedame (vrouw klinkt zo volwassen) met een passie voor schrijven, boeken, films, fotograferen en nog veel meer (waar haal ik de tijd toch vandaan?). Dit alles combineer ik in deze blog en het bloggen kan je weer een op zichzelf staande passie noemen. Ik hou ervan. In eerste instantie was het iets wat kwam en ging, maar inmiddels kan ik niet meer zonder.

The Girl Behind The Blog

Momenteel studeer ik Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan de Universiteit van Tilburg (mijn Bachelor of Science in Communicatie- en Informatiewetenschappen behaalde ik begin 2015). Ik woon nog onder hetzelfde dak als mijn ouders in een dorpje nabij Breda, werk op zaterdagen bij de lokale supermarkt en schrijf doordeweeks behalve op mijn blog, ook hier en daar nog wat SEO-gerelateerde teksten voor twee websites. Daarnaast schrijf ik onder andere voor een fietsblog en een aandelenblog. Ik heb een oudere zus met wie ik het ontzettend goed kan vinden, maar die is al aan het "echte leven" begonnen en woont samen met haar vriend. Daarnaast heb ik al sinds 2010 een heel leuk vriendje die ik ondertussen echt niet meer zou kunnen missen. Ook heb ik genoeg leuke vriendinnen verspreid over half Nederland.

Oeps, dit is inmiddels behoorlijk verouderd. Begin 2016 heb ik mijn Master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media behaald (jeej). Ik heb toen een half jaartje fulltime bij een supermarkt gewerkt en ben toen aan de slag gegaan bij een detacheringsbedrijf. Via hen heb ik nu al sinds december 2016 een fulltime baan als Functioneel Applicatie Beheerder in Eindhoven; iets wat ik mezelf totaal niet had zien doen een jaar geleden, maar wat me eigenlijk best bevalt en waar ik onwijs veel van leer. Sinds februari 2017 woon ik bovendien in het prachtige Breda samen met mijn vriend. Bloggen doe ik tegenwoordig iets minder, maar met enige regelmaat verschijnt er altijd nog wel wat online...

Sinds 2013 hou ik jaarlijks bij welke films ik kijk, boeken ik lees en albums ik beluister. De lijst van 2013 kun je hier vinden, de lijst van 2014 hier en de lijst van 2015 hier.

~Gerelateerde blogpost~

DramaQueen

Ik werd vroeger altijd al een dramaqueen genoemd in mijn gezin, Niet zozeer omdat ik drama opzoek -al moet ik toegeven dat ik van een goede discussie houd- maar omdat ik nogal dramatisch aangesteld ben in mijn bewegingen. Zo maak ik graag (onsuccesvolle) balletsprongetjes als ik de trap af kom en vooral vroeger was één van mijn vele hobby's om op willekeurige momenten een overdreven sterfscène in te zetten. Aangezien ik vooraf mijn blog niet echt wilde benoemen als zijnde een "beautyblog" of een "persoonlijke blog" leek een bredere titel als DramaQueen me gepast (om zo mezelf wat vrijheid te gunnen). De 922 staat voor mijn geboortejaar 1992, alleen was dramaqueen92 helaas al bezet. Ach, dan maar een tweetje meer.


Voor vragen of reacties mag je me altijd mailen. Mijn e-mailadres staat op mijn contactpagina.


Veel Liefs DQ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten